SiCkMiNd Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Pozdrav drugari! Evo shotova iz nase prve Hidden Object/Puzzle Adventure igre koju radimo za Big Fish Games. Igra je trenutno prosla takozvani Survey build, i na ocenjivanju smo u 10 od 12 kategorija preshishali ostale najbolje igre iz zanra, i dobili Collector's Edition status, kojim Big Fish obelezava svoja najbolja izdanja :) Dok je u toku malo slavlje u studiju povodom rezultata koje smo i mi prakticno upravo dobili, otvoren je i sajt i Facebook strana studija, na kojima smo i okacili prve shotove iz igre, pa zaiteresovane pozivamo da posete, i prate nase dalje akcije :) www.madheadgames.com Madhead na Facebooku :) Takodje, ako neko zeli da se pridruzi ekipi ludih glava, neka nas obavesti preko forme na sajtu, ili nek cimne mene na Dizajn Zoni :) Kritike i komentari vise nego dobrodosli :)
morder Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Svaka cast na dobro odradjen posao, i naravno na dobijanju Collector's edition-a :) Prvo pa musko :)
hr0nic Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Svaka cast:) Lepe scene, lepo sve, pa je pao i CE :) super!
Bato Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Nakon licnog cestitanja da vas i javno pohvalim. BRAVO! Uspeh vredan respekta u svakom pogledu. Ocekujem da se ovo shodno velicini uspeha adekvatno i "zalije" :). Cisto predostroznosti radi, da se ne izabksuzira ;) Koji je tvoj deo posla :) ? Da se hvali na FB-u, DZ-u, raznim forumima i blogovima... :D
Hawk Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 Bravo! A jel moze malo objasnjenje oko tog statusa collector edition-a? :)
dWOLF Posted December 6, 2011 Report Posted December 6, 2011 zasto vrtite samo ova 3 screenshot-a?(ovde, na face-u i na sajtu)? dajte da vidimo jos nesto...svaka cast, ovo izgleda na nivou boljih hidden obj. igara.Odnosi velicina su malo...problematicni na ovom sa gradom (doduse, mozda scenario igre to opravdava?)
SiCkMiNd Posted December 7, 2011 Author Report Posted December 7, 2011 Hej pozdrav! 3 screenshota su tu iz najprostijeg razloga sto nemamo pravo da prikazujemo vise, kao sto vidite da ni samo ime igre jos uvek ne smemo da odamo jer je pod NDA ugovorom :) Periodicno cemo objavljivati jos neke sadrzaje, sto shotove, sto razlicite druge delove igre, so stay tuned :) Sto se Collector's Edition statusa tice - na Big Fishu izlaze svakodnevno nove igre, i samim tim su morali da izdvoje igre koje po kvalitetu oni preporucuju pre drugih...one se bolje prodaju iako su skuplje, upravo zato sto na neki nacin Big Fish garantuje da su to najbolje igre u tom zanru. Naravno, to znaci da ga nije tako lako ni dobiti, al eto, mi upadosmo :) @Hektor Kao sto Bato rece, spamovanje foruma :D Shala mala...pa vise ni sam ne znam, u malim timovima je takva situacija da uvek svi rade sve...na nekima sam crtao koncepte, na nekima 3d radio, na nekima samo render, negde paintovao finalno preko rendera...ima svega :)
ikomnen Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Prijelo mi se nesto slatko od ovih rendera i boja - znaci da ce igra dobro da prodje. Cepajte samo,svaka cast,... Kad (ako) stignes mogao bi neki tutorial ili link za paint over rendera kako radite,ili je i tu samo iskustvo presudno?
Zabicaaa Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Super su screenshotovi, ja iskreno volim takav photoshopovan detaljan "Dirty Look" sa sto manje vektora, stilizacije i fancy brushova. Mada iskreno nedostaje bar prvim planovima malo sharpnesa i malo vishe kontrasta (ili jache senke) uopshteno za dodatni realizam. Inache puno srece sa ovim, poz :]
SiCkMiNd Posted December 7, 2011 Author Report Posted December 7, 2011 tnx guys :) vrlo moguce da cemo odraditi making of nekog dela grafike za nas blog na sajtu, doduse tek kada izadjemo iz frke oko samog pravljenja igre :) Igra se inace verovatno na Big Fishovim digitalnim policama nalazi tamo oko prvog Aprila (bez aprilililii :) )
SiCkMiNd Posted February 29, 2012 Author Report Posted February 29, 2012 Pozz drugari :) Big Fish nam je konacno dozvolio da objavimo ime nase igre, pa eto, rekoh da podelim to i sa vama :) Stay tuned on FACEBOOK & MADHEADGAMES.COM I dalje vazi poziv iz prvog posta za sve zainteresovane za saradnju i prikljucenje timu da me cimnu na uros.banjesevic [at] madheadgames [dot] com ;) Cheerz! Stay Mad!
SiCkMiNd Posted May 10, 2012 Author Report Posted May 10, 2012 Evo i karaktera iz nase igre na okupu (dobro, ne bas svih :) ) U svakom slucaju, ovo mu dodje nesto kao i moja porodica na okupu, vecina glumaca su zapravo moji matorci / kolege iz studija :) Igra uskoro izlazi, na Facebooku ce biti uvek najsvezije informacije o tome :) Stay Mad!
inner universe Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Ne znam, bez zelje da nekog uvredim, zenski deo ekipe mi je bas promasaj imajuci u vidu kvalitet ostalog prikazanog materijala. Previse izgleda kao fotka tj. i dalje se vidi da je fotka.
SiCkMiNd Posted May 16, 2012 Author Report Posted May 16, 2012 Ma opusteno, ne vredja se niko naravno :)) Thelma (u crvenom) je prva i radjena, to je svakako najlosiji karakter...a baba je zapravo ista osoba samo smo u paintu napravili da bude baba :) Muskima je dosta promenjena i fizionomija, recimo Hoboa (u sredini), mislim da niko ne bi ni prepoznao u stvarnosti (btw, to je nas artist :) ) U svakom slucaju, dva muska karaktera su i nosioci price pa im je mozda i zato (podsvesno), pridato malo vise znacaja :) Iskupicemo se ostalim sadrzajima :) Jos jedan shot iz igre, ovog puta iz Collector's Edition dela, nesto skroz drugacije :)
inner universe Posted May 17, 2012 Report Posted May 17, 2012 Svaka vam cast. Kapiram da treba malo vezbe da se udje u ovaj "sve je osvetljeno sa svih strana fazon", pogotovu kad imate svetlo iz kontre kao ovde.
SiCkMiNd Posted June 1, 2012 Author Report Posted June 1, 2012 Yohoho drugari! Evo i oficijelnog trailera za nasu igru, koja takodje samo sto nije izasla na Big Fishu! Bacite neki komentar kako vam se cini, nadam se da ce vam se dopasti :)
igortehno Posted June 1, 2012 Report Posted June 1, 2012 Znaci trailer je odlican, ja iskrno uopste nisam ljubitelj ovog zanra kad su igre u pitanju mada ovo izgleda odlicno!
SiCkMiNd Posted June 2, 2012 Author Report Posted June 2, 2012 Hvala drugari, trailer je izasao da najavi da ce igra da se pojavi bukvalno any day now, tako da vas uskoro i o tome obavestavam :)
Zabicaaa Posted June 2, 2012 Report Posted June 2, 2012 Vrlo lepo izgleda, na momente podseca na igru Hand of Fate sa tim outdoor scenama. Puno srece!
Mercury Posted June 3, 2012 Report Posted June 3, 2012 Super ste odradili posao, svaka cast... Nisam fan ovakvih igara, ali ovo stvarno izgleda super, i svaka cast na dobrom rangiranju na big fishu. Dobra vest za game dev u Srbiji :). Samo tako nastavite, daleko cete dogurati ...
SiCkMiNd Posted June 7, 2012 Author Report Posted June 7, 2012 Hvalaaa! :) Evo ga counter na sajtu, u desnom uglu :) >> www.bigfishgames.com Za sada samo za clanove Game Cluba, a od sutra u slobodnoj prodaji za sve! :)
hr0nic Posted June 7, 2012 Report Posted June 7, 2012 Eipix tim vam cestita na izdanju i od sveg srca zeli puno uspeha :)
Recommended Posts