Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sad cu ja da ispadnem glup i neobavesten, ali sta znaci ova crna traka u gornjem levom uglu (mislim jasno mi je sta znaci ali o cemu se radi, ima li neka tema ovde da se procita vise, ne znam ko je to)...

Posted

R.I.P.

Sta reci, jos jedna zrtva nasih puteva, lose signalizacije, 'neprilagodjene brzine stanju puta i uslovima saobracaja' (sto cesto podrazumeva da za 50km treba 2h voznje) i ko zna jos cega sve...

Ja sam se na Arandjelovdan vracao oko ponoci iz okoline Lucana, i resim da idem do Guce pa preko Jelice umesto kroz Ovcar Banju (racunajuci da je magla katastrofa a tuda se vozi 70km/h i brze), kad ono... Preko Jelice na nekim mestima vidljivost ni 5m (bukvalno 5m a negde ni toliko!). Sreca te sam se do vrha mimoisao samo sa jednim vozilom, inace da je naleteo neko kome se bas zuri...

Nije proslo nekoliko dana, kad cujem covek kamionom nakon izlaska iz tunela sleteo u Moravu...

Sinoc se vozim do kuce, put vlazan, aj' budi pametan pa znaj da li je i koliko klizavo, i naravno, polako i oprezno, narocito kad mi ide neko u susret.

Poceo sam frazu 'ne brze od zivota' da primenjujem ne samo u saobracaju, nego i u poslu i svemu ostalom. Sve cemo i svugde stici, samo treba sacuvati zdravlje i zivot.

Posted

Žao mi je zbog Nikole. Iskreno saučećše porodici i nalbližim prijateljima.

ps. tek ovde sam saznala za tragičnu vest, vidim poznato mi ime, poznat lik... :(