Vla__Dimir Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 Voleo bih da mi preporucite knjige koje na bilo koji nacin obuhvataju kameru, film, video itd. Vec sam se snasao za nekoliko knjiga, koje sam uzeo sa spiska literature za FDU. Ali voleo bih da skupim sto vise i da sto vise naucim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.E.Z.G.A. Posted October 12, 2012 Report Share Posted October 12, 2012 Voleo bih da mi preporucite knjige koje na bilo koji nacin obuhvataju kameru, film, video itd. Vec sam se snasao za nekoliko knjiga, koje sam uzeo sa spiska literature za FDU. Ali voleo bih da skupim sto vise i da sto vise naucim. Pozdrav Vladimire...za pocetak bi morao nesto preciznije da kazes, tj. napises u smislu sta te konkretno zanima i interesuje.U filmu postoji mnogo, mnogo sektora i svaki je zanimljiv na svoj nacin...Ako si opet ljubitelj knjiga i sakupljas neku svoju licnu kolekciju i biblioteku i to je ok.U svakom slucaju, treba da procitas "Istoriju filma", "Gramatiku filmskog jezika", Danijela Eridzona "Napisati scenario" Michela Sion-a ili "Snimanje kamerom" Davida Cheshire-a...Napisi nesto konkretnije, posto imam zaista dosta naslova i uvek sam spreman da pomognem ljudima koji vole "sedmu umetnost" bas kao i ja... Pozdrav i svako dobro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts