Blonde Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Otvaram kozmeticki salon od nekih 30-ak kvadrata. Sastoji se od dve prostorije + malo kupatilo. U principu to nije neka velika kvadratura kad se ubace neophodni aparati i namestaj potreban za rad ostaje poprilicno malo mesta. Solarijum, sto za masazu, sto za manikir.... Zaljubljenik sam u moderan i neobican dizajn. Zanima me ako bi mogli da mi pomognete oko nekih ideja kako bi mogla da osmislim deo za cekaonicu, neke detalje u prostoru, paravane... ili neki savet oko cega bi trebala voditi racuna i o nekim greskama koje obicno ljudi prave u osmisljavanju ovakve price. Osmislila sam da sve bude u tirkizno beloj varijanti a mozda da razbijem nekim zebra printom ili ciklama/fuksija bojom po detaljcic ili ako vi imate neki predlog. Zelim da deluje opustajuce i zanimljivo u isto vreme. Imate li neki sajt gde bih mogla da vidim neke zanimljive komade namestaja na ovakvu temu? Uopste, bilo kakva ideja na temu salon lepote bi mi dobrodosla! Hvala unapred! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ether7 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 double Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ether7 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Imas blogove kao dezeen.com http://www.dezeen.com/interiors/salons-and-spas/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
okmijun Posted November 6, 2011 Report Share Posted November 6, 2011 evo ti casti neku koleginicu frizurom i noktima a ona ce tebe savetima, moze? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts