seac sub Posted October 20, 2011 Report Share Posted October 20, 2011 kopao po arhivi pa naiso na ovo - kako vam se svidja Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
civi Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 meni se dja :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Kraljević Posted October 21, 2011 Report Share Posted October 21, 2011 Odlicna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pemi71 Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 ovakva kakva je ...odlicna je , i boje i zamucenoct i kvadrat ...sve leglo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Set_ Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 umejtnos nema sta beli paspartu pa crni okvir i na zid, imaces tema za pricu sa gostima posmatracima obicnim ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pogor Posted October 22, 2011 Report Share Posted October 22, 2011 čudno je to... čoveku ispadne aparat, okine slučajno ili šta slično i eto vrhunskog umjetničkog trenutka :lol: i meni se dešavalo :D volim ovakve ali još se igraj sa ps-om slobodno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
seac sub Posted October 22, 2011 Author Report Share Posted October 22, 2011 <_< :D ma ne siri dalje - desavalo se i najboljima... ma sto bih se ja igrao, cuo sam da sad sve moze i sam da se igra Evo cuo sam da ce od ovakvih brljavih da izostri bas kako treba da bude valjana :puke: hvala svima ljudi drago mi je da vam se svidja - Set gledao sam gledao birao birao i umesto belog paspartua ipak uzeo almost black sa belim rubom i na to cucnuo nesto kao wenge ram (uneo malo topline). Fotka je skracenih 10mpx ali su teksture na njoj zgodne za uvecanja - eno je sad cuci "puna eneregije i dinamike....." :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
operater 04 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Принт у метарској величини, па на зид :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
banne Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 da, def. neki veliki print. ako možeš na platnu jeeedino bih skinuo, tu liniju koja je na gornjem delu, negde na polovini slike..užasno me podseća na rakasto (se' tako kaže?) od vrata, te ubija malo dinamiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko604 Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 http://www.vokabular.org/?search=ragastov&lang=sr-lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
umbra Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 Izvrsna! Pogledaj malo ovog slovenačkog autora, ima mnogo toga na fazon sličan tvome: http://1x.com//#!/artist/2919 a još više ovde: http://www.kurjeoko.com/sdlink/fotograf.php?fpage=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
@work Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Da prvo sam pomislio na Milana Malovrha kad videh ovu fotku. Meni je interesntno ali mi se ne svidja neprirodna zrnatost a nisam odusevljen ni odabranom kolor paletom, ali to je stvarno stvar ukusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seac sub Posted November 6, 2011 Author Report Share Posted November 6, 2011 G. Umbra - puno hvala za link - nisam do sada imao prilike da vidim te radove. @banne&@@work puno hvala za savete pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts