Jump to content

Novajlija


styptic
 Share

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Super su ti radovi, baš mi se dopadaju, pogotovo kolor verzije, zanima me, recimo ovaj poslednji rad, jel to sve na kompu rađeno? Ili preko neke skice iz realnosti? Pošto dobijaš jako lepe teksture, pogotovo se u potezima vidi, liči mi na neku kredu ili tako nešto (recimo donji desni ugao poslednjeg rada, svetliji potezi). Takođe recimo i krošnja Dead tree-a... kako dobijaš to? Koristiš teksture neke, ili samo sitno "štrikaš" na tabletu?

 

I uz to, sada gledam ove nuklearne tipove, Priest, kolor toga, jesi li radio digitalno ili ručno? Odlično izgleda, a i crtež i kolor mi deluju kao da se ne mogu dobiti (bar ja ne bih mogao nikako) na kompjuteru :)

Link to comment
Share on other sites

Sve sto je postavljeno je radjeno iskljucivo digitalno. Nemam jos svoj skener, pa neke stvari skeniram(teksture i skice) gde mogu, ali sto se tice postavljenih radova, kombinacija tih skeniranih textura + wacom. Znaci svi crtezi i kolori su radjeni na kompu, mada iskreno meni je to(kako god to zvucalo) mnogo teze nego u 'realnosti'. Komp kao instrument je ok, brzo se radi ali gomilu stvari jos ne mogu ni priblizno da uradim kao kad recimo radim sliku, crtez itd. :)

Link to comment
Share on other sites

Ма само полако матори, има времена. Рад и труд и ете жељених резултата, а изнад свега остани упоран и истрајан.

 

Допада ми се на једном раду ХДР ефект. Тај је међу првима постављен. Овај задњи је чак и преозбиљан. А то му само иде у прилог.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...