Jeelleenaaa Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Apsolvents sam na Politehnickoj,skola nije losa,ali pruza jako malo prakticnog znanja,kao sto je npr Illustrator,koji nismo ni ucili.Krenula bih na neki kurs,ali se na internetu nude mnogi,po ne tako povoljnim cenama,p a me zanima da li je neko imao iskustva sa nekim od njih. Unapred hvala :)
ZjuDesign Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 google.com > tutorials Vjeruj mi ne isplati se davat novce za takav kurs....program se brzo i lako uci pa bih ti savjetovo da pratish tutorijale na internetu. Najbolje bi ti bilo da osmislish neki projekat koji bi uradila u Illustratoru i onda sve shto ne znas kako bi pogledash na internetu...iz primjera se najbolje uci :)
duleSaga Posted October 14, 2011 Report Posted October 14, 2011 Ako hoces da naucis u nekom programu da radis nema bolje od interneta, samo ti treba dobro poznavanje engleskog jezika. Evo na primer ovaj sajt http://tutsplus.com/
.Milos Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Ako oćeš da platiš ideš na link što je postavio dule saga i uplatiš 10 dolara na premijum tutorijale. Sve što te zanima od kompleksnijih tehnika na njima ćeš naći, jer ilustratorom ti realno treba 3 dana da ovladaš. Za cenu jednog kursa ja bi sebi pre kupio neki kvalitetniji monitor zbog pripreme ili obrade fotki ako te ikad potkači taj deo. Ili računar ako je postojeći slab.
madame Posted October 16, 2011 Report Posted October 16, 2011 lynda tutorials..kurs ti nece mnogo pomoci sve ces opet trebati da uradis i naucis kroz praksu i samostalni rad... ja san potrosila pare na kurseve mislim da je bolje da naces nekoga ko ce da ti objasni malo za pocetak a onda sama ... ne znam da li ima ta opcija neki kao privatni cas poznanik prijatelj malo da te uvede u pricu i to je sve.. pozdrav
Jeelleenaaa Posted October 17, 2011 Author Report Posted October 17, 2011 Hvala vam svima na korisnim savetima :)
Recommended Posts