ZjuDesign Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Interesuje me kolko se kod nas krece izrada WP teme? :) Tnx
djolepiv Posted October 12, 2011 Report Posted October 12, 2011 Bolje je pitanje: " Interesuje me kolko se kod nas krece izrada WP teme? :) "
ZjuDesign Posted October 12, 2011 Author Report Posted October 12, 2011 ma ja kad kazem kod nas uvek mislim nas "SFRJ" :)
Tpojka Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Čini mi se da ni djolepiv nije mislio kod Vas, već uopšteno na cijenu izrade. Evo nešto sa ovog linka.
ZjuDesign Posted October 19, 2011 Author Report Posted October 19, 2011 Hvala na odgovoru ali mislim da "kod nas" se ne krece cjena oko 100$ :) hvala u svakom slucaju :)
djolepiv Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 Formulisi drugacije pitanje. Pitaj programera koliko mu treba vremena (sati), i koliko naplacuje radni sat. Pomnozis i dobijes konacnu cenu. Mozda bolje da kupis gotovu temu za max $40 :) Ili mozda zelis da prodajes tu temu?
ZjuDesign Posted October 20, 2011 Author Report Posted October 20, 2011 ma trenutno radim ne dizajnu za svoj sajt i odlucio sam da ga napravim kao word press temu to mi nekako najlakse za kasnije po pitanju upload-a a i fino se chita sa svih ovih smartphone-ova, tableta i tako to :) kontam da ne bi trebalo duze od sat vremena nekome ko zna...jednostavna je forma tj bice kad zavrsim :)
ikku Posted October 24, 2011 Report Posted October 24, 2011 Koliko god tvoj dizajn bio jednostavan, teško da neće trebati duže od sat vremena.
Recommended Posts