pakiman Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Dobio sam ponudu da sklapam neki pdf za online magazin. Izlazice 4 puta mesecno i svaki ce imati po 30ak strana. (primer kako bi to okvirno trebalo da izgleda) http://frajla-magazin.com/a/ Bas nemam ideju koliko bi za to mogao da trazim para (a da pritom to bude realna cena) pa me zanima vaše mišljenje. Unapred Hvala!!
badbunny Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 ((koliko ti vremena treba da zavrsis) + 20% ) x tvoja cena radnog sata
Ljtruba Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 pogledao sam mag i, nemoj da se ljutis, ali imas jos da ucis. mislim da mozes da krenes sa 3-4e max po stranici, pa kad savladas gradivo, u narednim poslovima da trazis vise
pakiman Posted September 16, 2011 Author Report Posted September 16, 2011 pogledao sam mag i, nemoj da se ljutis, ali imas jos da ucis. mislim da mozes da krenes sa 3-4e max po stranici, pa kad savladas gradivo, u narednim poslovima da trazis vise Nisam ja radio konkretan primer :) Ni meni se ne dopada kako izgleda. Stavio sam samo kao primer kako bi izgledao online casopis koji bi trebao da radim :D
TuNTa Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Nisam dizajner niti šta slično, ali sam slučajno taj koji je skleptao pomenuti magazin. :D Ovo mi je prvi online časopis i u životu nisam radio prelome časopisa. Uradio sam ga iz zabave za prijatelje i bez novčane nadoknade. U toku rada sam puno naučio (uglavnom koliki je to veliko posao). Drago mi je što sada znam koliko vredi. Ako ikada krenem u sličnu avanturu pokušaću da budem bolji :P Hvala svima na iskrenim komentarima.
color-fusion Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Pa u principu i nije to neki naporan posao, posebno što izlazi samo četiri puta mesečno. Samo napred, prihvati to! :)
Recommended Posts