Nothke Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Ukratko, otišao sam do muzičke radnje da nađem kabl koji s jedne strane ima midi z druge usb, i rekli mi da je 2600 din... Svatam da na sebi ima elektroniku koja konvertuje signal bla bla.. Ali da li su svi modeli tako skupi? Nije mi baš da bacim pare na kabl.. Ali mi je opet neophodan.. Imam staru klavijaturu koja ima midi ulaz/izlaz a teo bih da ga povežem s kompom na kom nemam midi ulaze nego samo usb.. Jel ovo najbolja varijanta za povezivanje? -Muzički laik
gizmo Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&a...-All-Categories
henrik Posted September 10, 2011 Report Posted September 10, 2011 Ta je cena otprilike. Ja sam pre dve godine jedva našao kabl, bio neki u Artistu za malo preko 2 soma. Ranije su bili višestruko skuplji.
aske Posted November 10, 2011 Report Posted November 10, 2011 Neuzimaj kineze niposto ako zelis da ti kabel radi sa vise sprava isto tako ako zelis da koristis kabl za sysex odnosno za prebacivanje farbi sa kompa na klavijaturu i obrnuto ili konekciju sa editorom.Ti kablovi jesu jeftiniji oko 1500 kinti ih imas kod nas ali nevide neke sprave tako da se moze desiti da kupis a da ti nevidi tvoju klavijaturu.Isto tako skoro za 90 posto sprava nece da vrsi prenos sysex.Najjeftinija proverena varijanta ti je maudio uno 1x1.Mada imas jos gomilu proizvodjaca. PS:To niu samo kablovi to je midi interface upravo zbog te elektronike
Recommended Posts