mae Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Bas sam se skenjao, ovo bi mi bio lep detalj u portfoliju... šteta što nije prošlo do kraja,ali tvoj rad je tvoj rad,i itekako treba da stoji u tvom portfoliju ;) samo napred.
DEDA_RUMA Posted September 12, 2011 Author Report Posted September 12, 2011 Jbg, trudim se da ubudzim u portfolio samo logotipe koji su prihvaceni i koji se koriste....nema veze, idemo dalje! Hvala na podrsci :)
johnny. Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Kad bih ja stavio u portfolio samo logotipe koji su prihvaćeni, to bi izgledalo otprilike ovako.
DEDA_RUMA Posted September 12, 2011 Author Report Posted September 12, 2011 Da, to jeste crnjak. Uvek je klijent taj cija je poslednja. U pravu si druze....
neshenergy Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Vrlo lep logo, meni se sviđa i ideja i kako je sprovedena. Neki poslodavci jednostavno nemaju ukusa;) Samo napred!
Christopher Carrion Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Jbg, trudim se da ubudzim u portfolio samo logotipe koji su prihvaceni i koji se koriste.... Zašto? Meni to nema logike ako razmisliš koja je funkcija portfolija.
Tpojka Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Odličnan sklop. Svaka čast za ideju. Btw. to bi izgledalo otprilike ovako. Arlington Pedofilic Centre :huh: :lol:
DEDA_RUMA Posted September 13, 2011 Author Report Posted September 13, 2011 Zašto? Meni to nema logike ako razmisliš koja je funkcija portfolija. Nema ni meni, ali klijentima izgleda ima...do sada me je dosta njih pitalo da im dostavim fotke/linkove logotipa u upotrebi (majice, plakati, proizvodi, bla, bla...). Valjda se tripuju, nem' pojma. Zato praktikujem da mecem iskljucivo logotipe koji su u upotrebi + fotke + svasta nesto. Jest da tako bezveze nagomilavam broj strana u portfoliju, al' bar ne moram svaki put naknadno da dostavljam svakojake zahebancije.
Misshole Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Čoveče... Jedan od boljih logotipa, koji sam video u poslednje vreme. Uzgred, da li bi bio ljubazan da mi kažeš koji je ovo font?
Dokblejim Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 i meni bio mnogo poznat i setim se! :D inace, super je. boje lepo idu uz temu, fin tipo... najs. malo mi lici na torpedo :)
DEDA_RUMA Posted November 1, 2011 Author Report Posted November 1, 2011 u jbt...aauuuuuuuuuuuu hebo te!
Misshole Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Pa ništa strašno. Drugačije značenje. Sem, što je Š-ova riba zakržljala, pomodrela i ne razumem poentu :D (tešim)
lunatico Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 u moru bezveznoca u GD ovo je uspelo da mi promakne! Bas dobar znak! Tipo, ne znam, mozda i moze bolje, al i ne mora!
madame Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Dobar dobar ;) A da mu das final touch nesto poput ovoga? (brzinska PS akrobacija iteracija). Slazem se da refleksija na casi bude bela. to to samo malo manje
Recommended Posts