Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fish & Wine restoran...sta vise da kazem.

Interesuje me da li biste mozda nesto menjali?

2up4i7b.png

+ jos nesto. ne znam da li se tripujem, ali imam utisak kao da sam vec video slican logo. Pretrazio sam net i nisam nasao nista. Da li je vama poznat slican logo?

Hvala :)

Posted
Interesuje me da li biste mozda nesto menjali?

iskreno,baš mi se sviđa,i ništa ja tu ne b' dir'o,ali...

+ jos nesto. ne znam da li se tripujem, ali imam utisak kao da sam vec video slican logo. Pretrazio sam net i nisam nasao nista. Da li je vama poznat slican logo?

i meni se učinilo da sam negde video nešto slično,prvo što mi je palo na pamet je da je drug član iguana radio neki logo za neki riblji restoran (a možda sam i baš poogrešio),ali čika google je našao ovo:

http://stocklogos.com/sites/default/files/...e/fishnwine.png

slično,no opet i različito...

Posted

Ako već oš dlaku u jajetu onda mi ta usta njena prenaglašena, al nemam pojma kako bih to rešio. Sve je toliko kul da ta usta apsolutno mogu da ostanu takva.

I ja sam pomislio da sam negde video nešto slično, ali znaš šta ja kontam.. Mislim logo je totalno Logopond fazon bez obzira koliko to zvuči čudno jer tamo ima toliko različitih fazona, ali ja zaista sve mogu da ih svrstam u Logopond fazon. Mislim da si se istripovao zbog toga što često posećuješ taj sajt, a sama ideja, to nemoj da te brine da li postoji. Dok god nisi svesno maznuo ništa, sve je ok. Suludo bi bilo pomisliti da si prvi smislio kombinaciju ribe i čaše, al to uopšte nije poenta. Mislim, razumemo se, jel tako? Da ne pišem sad elaborat.

Posted

^xD

jedino što mi pada na pamet je da bi mogao te škrge da sužava prema kraju,tako da dobije očigledniju ivicu čaše..

mada,i ovako je sve odlično.

Posted

Pa da, video sam milijardu logotipa u zivotu i moguce da sam se istripovao...madaaa, nem' pojma, probacu da pretrazim net jos malo.

Probacu i to sa suzavanjem skrge, a i to sa refleksijom na casi - hvala za predloge! Uskoro cu okaciti i te izmenjene varijante, pa cemo videti na sta ce liciti...

Hvala vam svima ljudi! Stvarno mi je drago sto tema ima ovoliko konkretnih postova :)

Posted

Upravo pomislih da treba zatvoriti rep, kad ono... PJ! :)

Fino, fino... Mozda malo citljivija ova apdejtovana verzija ali odlicno svakako.

Posted

dobro bre, mislim to ostvarenje, nego jal ima deverike, sto se tice refkeksije, slobodno ubi fino bre jednostavno i ocigledna nastava sta te ceka u tu bublioteku.

PS. aj za deveriku nego jal ima tamburasi :D i neki popust za clanove ovdi

Posted

jbg ljudi, nista od ovog projekta. suvise je komplikovano da bih pojasnjavao...ovo ide na brandstack, sta drugo da radim :(

Bas sam se skenjao, ovo bi mi bio lep detalj u portfoliju...