deus&machina Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Svetlucanje #1 - [iÔ] - Dejan Danailov © 2011. Svetlucanje #2 - [iÔ] - Dejan Danailov © 2011. Svetlucanje #3 - [iÔ] - Dejan Danailov © 2011. Svetlucanje #4 - [iÔ] - Dejan Danailov © 2011. Svetlucanje #5 - [iÔ] - Dejan Danailov © 2011. Svetlucanje #6 - [iÔ] - Dejan Danailov © 2011. Svetlucanje #7 - [iÔ] - Dejan Danailov © 2011. Svetlucanje #8 - [iÔ] - Dejan Danailov © 2011. Komentari dobrodošli. Hvala.
Jo Husafet Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 2 i 5 mnooogo dobre :) Jesi mozda uhvatio i setnju sa lampionima iz Kneza do konaka?
MIODRUG Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Nisam bio na izložbi, ali po ovome što vidim izgleda mi nabudženo i ti kao fotograf malo toga možeš tu da uradiš. Previše ljudi, previše drugog svetla koje odvlači pažnju. Moj izbor je 2. 5. i 7., eventualno 8., možda da si se još malo spustio na visinu ruke...
deus&machina Posted September 4, 2011 Author Report Posted September 4, 2011 Hvala za komentare Jesi mozda uhvatio i setnju sa lampionima iz Kneza do konaka? Ne. Bio radni dan pa dok sam stigao kući i do grada već je bilo 8. Nisam bio na izložbi, ali po ovome što vidim izgleda mi nabudženo i ti kao fotograf malo toga možeš tu da uradiš. Ma žao mi je što nisam stigao bar pola sata ranije dok je još bilo neba. Nabudženost fotki sa otvaranja je posledica toga što sam pokušavao da izvučem i malo boje tih lampi, Na snimku su prilično gorele. Tu rukavicu imam i iz drugog ugla, sa zidom u pozadini, ali mo je vizuelno bila mršava, a na ovoj sam hvatao i siluete i boje u daljem planu.
Recommended Posts