varginjo Posted August 29, 2011 Report Posted August 29, 2011 Pozdrav ljudi, da li neko zna gde se u Srbiji mogu nabaviti ovakve drvene figure http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&index=...p;tag=smtfx1-20
Mrmot Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 Ima u par knjizara u centru Beograda. Definitivno sam video u onoj knjizari/prodavnici umetnickih materijala u Kraljice Natalije.
mae Posted September 11, 2011 Report Posted September 11, 2011 ^ako mislimo na istu,u pitanju je knjižara raško ;)
inner universe Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Ti manekeni su "sranje" d'izvines... imaju vrlo malu pokretljivost... tj. u slucaju da zelis da ih koristis kao modele po kojima ces raditi skracenja i figure...ako ne, ondak da, trebalo bi da ima kod raska..
Mrmot Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 Jep, ja dobio za rodjendan :) i definitivno nije preterano 'pozabilan'. Ok je za generalni prikaz proporcija ljudskog tela. I lepo 'stoji' na radnom stolu :)
Stamenko Posted September 12, 2011 Report Posted September 12, 2011 U knjižarama slikarskog materijala: RAŠKO - Kraljice Natalije 23A; tel. 011/361-29-11 ARS - Kraljice Natalije 17a (Narodnog fronta); tel. 011/30 67-038
Jee Posted September 13, 2011 Report Posted September 13, 2011 Ne znam da li sam prošao pored neke slikarske radnje a da nisam video manekin. Ako me sećanje dobro služi idu negde od 2000 dinara pa na gore u zavisnosti od veličine.
alekba Posted September 21, 2011 Report Posted September 21, 2011 Dreni manekeni su vise stvar dekoracije, procunjaj po radnjam gde prodaju igracke tipa action man, ja imam jednog prastarog sa fantasticnim mogucnostima artikulacije a pre koju godinu sam kupio nekog spajdermena takodje je dobar, samo mu je anatomija iako tacna malo stilizovana, ali daleko upotrebljiviji od ovih drvenih. Pod uslovom da ti trebaju za rad a ne za ukras.
Recommended Posts