Jump to content

perforirani panel


pailhead

Recommended Posts

Radim diplomski, nisam super zadovoljan, u stvari, nisam uopste zadovoljan ishodom, ali mislim da sam dobio jedan dobar nusproizvod:

 

Izdaleka se cita drvo u ovom slucaju, a dobio sam vrlo ujednacen prodor svetla kroz ovakav patern.

Link to comment
Share on other sites

evo ga preview jedinog dela koji valja, taman da me posavetujete, drvo/trava da ili ne? nije neophodno tu, ali je slika uzasno sterlina pa mislim da treba nesto ovako. Trenutno renderujem full ovo je bila samo skica. Takodje sam mislilo da dodam coveka kako hoda ispred panela,i mozda jednok kako ide kroz hodnik

Link to comment
Share on other sites

Meni se sve svidja osim sto se iz daleka ova perforacija cita kao drvo. To mi je malo onako, al inace je kul :)

Mozda, ako imas vremena na ovom poslednjem renderu mozda parter malo da sredis vise, ili kropujes da se ne vidi ovaj najnizi deo, nekako mi ne idu bas najbolje ove tri vrste poplocanja jedna uz drugu a sve to uz objekat. I ne znam jel uopste moguce, al mozda bi mogao da prosiris ovu vodenu povrsinu.

Ne znam sto nisi uopste zadovoljan, mozda si ocekivao nesto drugo, al meni je dobro!

p.s. nadam se da je rekonstrukcija, dogradnja u pitanju?

Link to comment
Share on other sites

Ne mogu nikakvu vise intervenicju da radim, ova vodena povrsina odgovara onom sto sam vec odstampao za parter, mozda je moglo vise ali zapravo situacija izgleda malo drugacije i ovde vec ima nekih desavanja koja ja nisam prikazao u renderu, pa bi se klalo. Ovako sam se zadrzao neposredno uz objekat. Sta znam, bas mi je bilo prazno pa sam dodao ovaj crveni, a jako slicno je i us tvarnosti. Mozda cu probati malo da kropujem. Ovaj ide za final osim ako ne budem imao vremena pred sam kraj da dodam neke ljude. Drvo... jbg,imam sa druge strane ceo zabatni zid sa ovim motivom. Pokusao sam dositeja, pa kolaz, pa svasta, ali na kraju je ovo bilo najefikasnije. Jako je tezak algoritam te ne mogu tako lako da menjam slike, a jos je gora komunikacija sa max-om.

 

Link to comment
Share on other sites

Lepo ti je ovo sve ispalo... I ja kontam da je neka rekonstrukcija ali se nadam da ces pojasniti malo kad bude vremena (sutra kad predas, pa odspavas, klasika)... Inace zanimljiva mi je ta prica oko adaptacije i revitalizacije "starih" objekata. Parametric modeling, mnogo dobra stvar, pricao je o tome Neil Leach, pre nekoliko meseci, kao gostujuci profesor u Novom Sadu... Stidim se sto ne znam kako bih ovako nesto uradio, i nadam se da cu ubrzo naterati sebe da naucim... sto se tice drveta, moze slobodno ovako da ostane!

Link to comment
Share on other sites

Cini mi se u cetvrtak ali bolje da proverim. Pa nista stigao sam samo ovo da uradim. Svi crtezi su mi iscrtani linijski, ovi paneli su ubaceni kao raster ali fino su legli, nemam maketu, i pokusacu da uradim jos jedan 3d prikaz druge strane objekta, jer tu imam neko desavanje gde park zalazi u atrijum objekta.

Link to comment
Share on other sites

znam da je kasno za sugestije ali mozda si mogao, ako je bilo moguce, da samo promenis boju betona ispred objekta da bude neka kao to svetlo ili tako nesto zuckasto ,ja bih tako probala ... ili mozda da se jos vise priblizi trava,sada ne znam da li ima ta staza oko objekta funkciju da se njome seta ili samo da oivici objekat ...

u svakom slucaju zanimljivo :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...