Jump to content

Bosanska piramida na arh faksu u bg

pailhead

Recommended Posts

Dr. Semir Osmangic ce odrzati predavanje na temu piramida (?) i na temu bosanskih piramida (?!). Koliko je meni poznato, ovaj tip je na meti kritike svih mogucih svetskih arheologa, cak ga optuzuju i za nemar prema drugim arheoloskim nalazistima na navodnoj lokaciji te piramide.

Al, kakva skola takvi i predavaci, pa i oni gostujuci.

Secam se svojevremeno komentara jednog profesora istorije na Filozofskom kada ga je studentkinja pitala o Bosanskim piramidama i istrazivanju istih, koji je glasio otprilike:"Koleginice ako zaista verujete u Bosanske piramide, uzmite ovaj vas indeks i ispiste se sa fakulteta" :D

Poslušajte razgovor s Emirom Imamovićem u cijelosti:

To je o temi. 

A ovo dole ima veze koliko i piramide sa Bosnom. 

Anketa na TV Republike Srpske. 

Pita reporter babu: "Baba, upotrebljavate li turcizme"?

Baba odgovara: "Jok dete".

Edit: @ pailhead - izvini, da li je to predavanje na pravom fakultetu ili sega mega fakultetu? 

ALO BRE NE SPALJUJTE LJUDE NA LOMACI!!!!!!!!

....

Da da da "uzmite index i ispiste se sa fakulteta" xaxaxaxaxaxaxa.... rekose Galileju ili Brunu koga su vec spalili nemam pojma?

OT:

Identicna situacija u XXI je kao i u mracnom srednjem veku!

Uostalom je bio uopste neko na tim predavanjima pa da sudi ili ne daj boze obisao lokaciju?

Da,zaista, XXI vek je IDENTICAN mracnom srednjem veku po jednoumlju, samo fale lomace, a kako je krenulo i to ce uskoro...za sve one koji misle DRUGACIJE, sta god to bilo, dobro ima i onih drugih "drugacijih" o "njima" ne bih :)))))

....

Uostalom, ko ti kaze da te piramide ZAISTA i ne postoje???? 'si ti mozda ili ja pretrazili celu srednju Bosnu?

Ne, nismo....prema tome sve je moguce!!!!!

Mislim da su arheolozi i istoricari umetnosti preorali celu bivsu SFRJ jos tamo negde osamdesetih i da nista slicno nisu nasli.

Osim toga ima dosta marketinga u toj prici o mracnom srednjem veku i pogubljavanjima zbog sirenja znanja.

Konkretno govoreci ja ne verujem u te price oko ubistva zbog zemlja je okrugla, jer ikonografija srece primere okrugle zemlje u jos ranijim periodima, plus sva ta istrazivanja finansirala je crkva jer niko drugi nije imao para, ima tu dosta politike ko i danas a ne pitanja znanja i saznanja i sprecavanja istog, ali to je teski offtopic.