panemoj Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 Odlicna prva i pravi izbor za B/W, mozda bih je samo malo odsekao sa desne strane, po meni ima viska i unosi izvestan ' debalans ' ta strana...
civi Posted June 9, 2011 Report Posted June 9, 2011 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/259033/Ne...-iznad-Beograda mislim da bi mogao da tuzis nekoga ;)
MissionVao Posted June 10, 2011 Report Posted June 10, 2011 @civi: Pa nisu isti kadrovi. Vise ljudi slikalo iste munje :D Inace, malo humora sa istog tog clanka: "Nema to veze sa ekspozicijom već sa brzinom okidanja, munja je trenutna stvar i da je ekspozicija bila duža videli bi samo obrise celog efekta... ovde je u pitanju fotografska sreća i dobar aparat koji je u stanju da ''okine'' više puta u sekundi...." :D Fotke naravno kul, steta sto ih nema vise :) I mislim da munje (makar u ovom slucaju) nikako ne stimaju u bw varijanti :huh:
walter1 Posted June 10, 2011 Author Report Posted June 10, 2011 @'mneEddie': Nikon D90, 18-105, ISO200 + naravno stativ (ozloglašena Hama)... @'MissionVao': Pa imam ja još toga, bilo je vanredno uspešno veče :) Ne delim mišljenje o cb obradi, mislim da je na prvoj sasvim ok legla. Evo još jedna u boji kao bonus...
tamarenko Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 Nije dobra kao tvoje, slikala pre par godina...izgleda da smo ziveli u istoj zgradi? ;))))
Hornet Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Klap-klap! Prva je brrrrr (cb legla k'o budali šamar), al' kao da malo curi u levo - mogao bi da proveriš ;)
fotorax Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 "Nema to veze sa ekspozicijom već sa brzinom okidanja, munja je trenutna stvar i da je ekspozicija bila duža videli bi samo obrise celog efekta... ovde je u pitanju fotografska sreća i dobar aparat koji je u stanju da ''okine'' više puta u sekundi...." :D ??? :) Prva mi se najvise svidja
walter1 Posted July 4, 2011 Author Report Posted July 4, 2011 Hvala svima, još jednom. Nije dobra kao tvoje, slikala pre par godina...izgleda da smo ziveli u istoj zgradi? ;)))) Ne, tvoja je rekao bih sa zgrade pored (br.132) B)
stelya Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Bravo... meni je naj prva i ova treca sto si prebacio u color.... lepo bash... koliko sec expozicija ? Ili mnogo brzo okidas :D :D
_Set_ Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 Prva ok ali ima viska gore, menjaj joj format i dobijes jednu lepu duguljastu.
fotograf Posted July 10, 2011 Report Posted July 10, 2011 ^^ potpisujem cb master _Set_ -a za odsecanje gornjeg dela :) inace odlicni ulovi :)
Recommended Posts