Pinko Posted May 26, 2011 Author Report Posted May 26, 2011 :) Da znaš, mogla bi da bude, moram priznati da mi nije to palo napamet, a baš liči. ;) Ja sam vše bio u fazonu priča koje se kriju iza raznih prozora, to mi je oduvek bila neka vrsta igre maštanja.
stevanovic.igor Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 almodovar. nastavi sa ovim, ulov ce doci.
t@urus Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 samo pozuri, dosle nove uredbe o zabrani kachenja vesha na terasi (ruzi grad)... Verovatno ce to da obuhvati: slozena drva za zimu, matore bicikle, zamrzivace, novine iz 1978, gole komsinice i ostalo :D Bez zaebancije, meni ovo jako dobro! Svaki prozor druga prica, drugi zivot, drugi kolorit! Vrh! I ovi penzioneri sto spavaju uradili dobar pos'o! Od mene 5!
pantapita Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 odlicna. Imam i ja jednu jako slicnu. Televizorka, zar ne? Čak mislim da sam iste prozore hvatao. Jadni ovi ljudi, privatnost nula :D
Pinko Posted May 27, 2011 Author Report Posted May 27, 2011 odlicna. Imam i ja jednu jako slicnu. Televizorka, zar ne? Čak mislim da sam iste prozore hvatao. Jadni ovi ljudi, privatnost nula :D Naravno da si iste prozore hvatao - svi su isti :) - jeste televizorka, a čini mi se da znam i tvoju fotku - sećam se da sam je video ovde na forumu. Inače svi mi (većina bar) živimo ovako u lego kockicama, samo što nam se iznutra čini bolje - spolja se samo fasade razlikuju.
VladaM Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Ovo je cudo od fotke... Prvo sam mislio da je montaza... Da li moze malo detalja kako si slikao? Pozdrav, Vlada
Abdee Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Cudo od fotke bi ovo bilo da je uhvatio makar poslednji sekund "zlatnog sata". :) Ponovi al' pozajmi od nekog nesto sa jako puno megapiksela jer ovo zasluzuje ogroman print.
Pinko Posted May 27, 2011 Author Report Posted May 27, 2011 ^ Pa ništa tako spektakularno :) - sa Jupiterom 11 (135mm) f8 tri ekspozicije, ne toliko što sam planirao HDR, nego za svaki slučaj, ali na kraju najviše mi se svidela varijanta - photomatrix - exposure fusion za izvlačenje detalja u sobama, malo korekcije perspektive u PS-u i čišćenja viškova od jačih lampi i da - malo igranja sa wb - tungsten pobedio :) . @ Abdee imam ja veću rezoluciju, ako neko baš voli mogu i to da okačim
Abdee Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Ovo bre nije za ekran vec za print od jedno meter i po. Da posmatrac bre istripuje da ove prozore gleda kroz prozor...
pantapita Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Naravno da si iste prozore hvatao - svi su isti :) Mislio sam na iste stanove. Sad sam proverio ipak nisam. Nemam nigde onaj plavi ormar :D . Tvoja je def. mnogo bolja. Odlicna.
VladaM Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Upravo to... Ovo bre nije za ekran vec za print od jedno meter i po. Da posmatrac bre istripuje da ove prozore gleda kroz prozor...
bordo Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 koliko doobrih prica u jednoj slici! Mnogo mi se svidja!
_Set_ Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 ja bi malo ali samo malo tamne partije izvukao i print naravno veliki.
walter1 Posted May 28, 2011 Report Posted May 28, 2011 Svaka čast majstore, ovo je što kažu za udžbenik.
bojan900 Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 Ne mogu da verujem da niko nije primetio sex na 3. spratu!!?
t@urus Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 sumnjiv je taj drugi prozor s' leva :D treba veca rezolucija, da bi se utvrdilo :D Pinko: Znash kako ti je jaka fotka kad se gleda kao shortcut, totalni trip :D
pogor Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 lepo moćna privilegija, fotkati ove prozore... skoro kao rupu sa ugljem :) iskoristiti to
Geza Posted May 30, 2011 Report Posted May 30, 2011 Dobra. Baš vala za print, nešto jednostavno nije za ekran i nikad neće ni biti :) .
Recommended Posts