Jump to content

Recommended Posts

Posted

:) Da znaš, mogla bi da bude, moram priznati da mi nije to palo napamet, a baš liči. ;)

Ja sam vše bio u fazonu priča koje se kriju iza raznih prozora, to mi je oduvek bila neka vrsta igre maštanja.

Posted

samo pozuri, dosle nove uredbe o zabrani kachenja vesha na terasi (ruzi grad)... Verovatno ce to da obuhvati: slozena drva za zimu, matore bicikle, zamrzivace, novine iz 1978, gole komsinice i ostalo :D

Bez zaebancije, meni ovo jako dobro! Svaki prozor druga prica, drugi zivot, drugi kolorit! Vrh! I ovi penzioneri sto spavaju uradili dobar pos'o!

Od mene 5!

Posted
odlicna. Imam i ja jednu jako slicnu. Televizorka, zar ne? Čak mislim da sam iste prozore hvatao. Jadni ovi ljudi, privatnost nula :D

Naravno da si iste prozore hvatao - svi su isti :) - jeste televizorka, a čini mi se da znam i tvoju fotku - sećam se da sam je video ovde na forumu.

Inače svi mi (većina bar) živimo ovako u lego kockicama, samo što nam se iznutra čini bolje - spolja se samo fasade razlikuju.

Posted

Cudo od fotke bi ovo bilo da je uhvatio makar poslednji sekund "zlatnog sata". :)

Ponovi al' pozajmi od nekog nesto sa jako puno megapiksela jer ovo zasluzuje ogroman print.

Posted

^ Pa ništa tako spektakularno :) - sa Jupiterom 11 (135mm) f8 tri ekspozicije, ne toliko što sam planirao HDR, nego za svaki slučaj, ali na kraju najviše mi se svidela varijanta - photomatrix - exposure fusion za izvlačenje detalja u sobama, malo korekcije perspektive u PS-u i čišćenja viškova od jačih lampi i da - malo igranja sa wb - tungsten pobedio :) .

@ Abdee

imam ja veću rezoluciju, ako neko baš voli mogu i to da okačim

Posted
Naravno da si iste prozore hvatao - svi su isti :)

Mislio sam na iste stanove. Sad sam proverio ipak nisam. Nemam nigde onaj plavi ormar :D . Tvoja je def. mnogo bolja. Odlicna.

Posted

sumnjiv je taj drugi prozor s' leva :D treba veca rezolucija, da bi se utvrdilo :D

Pinko: Znash kako ti je jaka fotka kad se gleda kao shortcut, totalni trip :D