Jump to content

Recommended Posts

Posted
jel radjen po nekom tutorialu i nekoj zvanicnoj referenci, nesto mi mnogo zbijen ispao ovaj zadnji kraj?

Nije radjen po tutorijalu ni po zvanicnoj referenci, ja imam taj auto pa sam ga zato modelovao. Evo slike zadnjeg kraja:

3.jpg

12.jpg

Posted

malo su ti ivice kao od plastelina, suzbij chamfer ili koristi smoothing groups za ivice :)

izmena: nemam pojma kako radi chamfer i smoothing groups u maya, sorry

mora da ima garantovano, ja kad otvorim maya samo buljim i nemm pojma o čemu se tu radi hehe :D

Posted

Hvala na komentarima. Sto se tice zadnjeg dela meni izgleda normalno, mozda se tako vidi zbog loseg rendera.

Evo jos nekih slika:

3.jpeg

1.jpeg

5.jpeg

9.jpeg

7.jpeg

Posted

ucinilo mi se da je malo rastojanje od vrata do kraja, ili je to samo na onim renderima tako ispalo... Sad kao da je malo bolje... Da nisi povecavao tockove mozda u odnosu na one prve rendere? Mozda mi je zbog toga izgledalo neproporcionalno...

Posted
ucinilo mi se da je malo rastojanje od vrata do kraja, ili je to samo na onim renderima tako ispalo... Sad kao da je malo bolje... Da nisi povecavao tockove mozda u odnosu na one prve rendere? Mozda mi je zbog toga izgledalo neproporcionalno...

Dobro si zapazio, povecao sam tockove u odnosu na one prve rendere, zato sada bolje izgleda. :)

pozdrav

• 5 months later...