WhiteWeedow Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 Neznam dali su google i adobe nastavili raditi sa pretrazivanjem flash sadrzaja tj sa optimizacijom swf/SEO ali danas sam bio jako lepo iznenadjen. Prije par dana sam kreirao flash rich editor koji sam postavio na prodaju, za preview sam kreirao full flash aplikaciju koja u html-u nema nikakvog opisa sem naslova Flash Rich Text Editor. Unutar flash-a tj swf-a kreirao sam TextPolje koje povlacim iz librarija postavljam na stage i punim text sadrzajem. Kada sam u google upisao flash rich editor moj swf je se nalazio na 6toj poziciji od vrha i sav text sto je bio napisam u TextPolju je bio prikazan u googlu. MFAlpha Rich Text Editor Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ... ovo me je jako iznenadilo dali je neko slicno nesto uocio? P.S Nebi volio da neko shvati ovo kao reklamu moje aplikacije!
iki_xx Posted May 11, 2011 Report Posted May 11, 2011 Znao sam da google cita static textfield-ove, ali nisam znao da moze i dinamicke. Gledao sam davno neki demo za neki "icaboo" flash player kojim google "cita" flash fajlove. Treba da odradis i SEO u divu koji swfObject kreira u slucaju da swf fajl nemoze biti prikazan. Daj link ka aplikaciji :)
the Posted May 12, 2011 Report Posted May 12, 2011 sadržaj (ma kakav) se definitvno nalazi, jedino je pitanje rangiranja/vrednovanja.
WhiteWeedow Posted May 13, 2011 Author Report Posted May 13, 2011 sadržaj (ma kakav) se definitvno nalazi, jedino je pitanje rangiranja/vrednovanja. Da, jer app se nalazi na bas posecenom sajtu znaci pricamo o 10 000 poseta svaki dan..
Recommended Posts