Gremlin Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 pa treba da naučiš fotošop... ili da instaliraš Nik efex :D
milekinez Posted May 2, 2011 Report Posted May 2, 2011 prethodnik u pravu ali svi pitaju zato sto nisu naucili ko ce jos da uci i cita knjige ajde probaj ovako selektuj figure na fotki pa na pozadinu primeni gausian ili neki drugi blur pa onda moze: nik software-Color efex pro 3 je kolekcija stvarnih foto filtera (koji su digitalno emulirani)moze da se primeni na celu sliku, ili samo na deo sa njegovom specificnom selekcijom koje se zove Cintrol points ili da izaberes bras opciju pa da saras u PS do mile volje PS http://www.mikroknjiga.rs/store/find.php?I...FindEnter=Enter investiras desetak evrova u neku od biblija o ps-u ispalti se
ivana87 Posted May 2, 2011 Author Report Posted May 2, 2011 pa treba da naučiš fotošop... ili da instaliraš Nik efex :D Zato i pitam da bi naucila.. hvala na pomoci.. :huh:
ivana87 Posted May 2, 2011 Author Report Posted May 2, 2011 prethodnik u pravu ali svi pitaju zato sto nisu naucili ko ce jos da uci i cita knjige ajde probaj ovako selektuj figure na fotki pa na pozadinu primeni gausian ili neki drugi blur pa onda moze: nik software-Color efex pro 3 je kolekcija stvarnih foto filtera (koji su digitalno emulirani)moze da se primeni na celu sliku, ili samo na deo sa njegovom specificnom selekcijom koje se zove Cintrol points ili da izaberes bras opciju pa da saras u PS do mile volje PS http://www.mikroknjiga.rs/store/find.php?I...FindEnter=Enter investiras desetak evrova u neku od biblija o ps-u ispalti se Hvala, pokusacu da se snadjem... :) A sto se tice knjiga, vrlo ih rado citam i ucim, videcu da uzmem neku od ovah! ;)
Jangraphics Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 Niko od gfx dizajnera nije poceo sa knjigama, imas milion tutorijala po netu....za prvu....owo je uradjeno iz dve slike....1 je sa decurlijom druga je pozadina...pozadina je blurovana i warpovana....a druga....devojka je selktovana i cutovana...a pozadinu je samo blurovana....mozes da uradis sa large soft brush...razlicite boje...pa stavi gaussian blur 40 ili vise...;)mogu da ti uradim samo posalji slike
kodi Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 dve slike? Ja bih pre rekao da je to neki opak dof na delu.
MAX357 Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 Potraži na netu tutorijale za dreamy i vintage efekte i kako da primijeniš blur na pozadinu. Možda je najbolje da tražiš na YouTube. Video tutorijali ti jasnije prikažu šta treba da radiš. Srećno sa učenjem! ;)
efabrik Posted May 26, 2011 Report Posted May 26, 2011 pa treba da naučiš fotošop... ili da instaliraš Nik efex :D Nik efex sa CS2 ??? :rolleyes:
Bolest Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Niko od gfx dizajnera nije poceo sa knjigama :lol: za prvu....owo je uradjeno iz dve slike :lol: :lol: ... http://www.google.com/search?q=crossproces...20&bih=1045 mozda i ovo pomogne: http://webdesignledger.com/freebies/80-pho...-a-vintage-look
Christopher Carrion Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 owo je uradjeno iz dve slike....1 je sa decurlijom druga je pozadina...pozadina je blurovana i warpovana.... Ne mora da znači...
Jangraphics Posted May 27, 2011 Report Posted May 27, 2011 Klinac na ledjima ima sunce...a na zemlji se ono ne vidi....ja bih rekao da je iz 2...
DEDA_RUMA Posted May 29, 2011 Report Posted May 29, 2011 jedna fotka, iseceni klinci, opicen motion i gausian blur na pozadini, malo kolorne korekcije i cao zdravo...
DEDA_RUMA Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Molim? Pa ovo sam radio jedno 4000 puta do sada... sta hoces da kazes, ne kapiram?
DEDA_RUMA Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 jasno se vidi motion, a potom nabudzeni gausian blur... ne kazem da ovo ne moze bez PS-a da se uradi, ali moze i u PS-u i to bas kao sto sam objasnio...ok, mozda i malo nosie/grain budzenja ima :)
kodi Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Uostalom evo ti topic od 180 strana, pa pogledaj sta moze da ispadne od f/1.4 i prime objektiva http://photography-on-the.net/forum/showth...13&page=186
DEDA_RUMA Posted June 5, 2011 Report Posted June 5, 2011 Naravno, slazem se da se ovo moze aparatom odraditi, ali sam samo napomenuo da se moze i u PS-u, ako vec neko nema ovu zver od aparata :) Realno, mislim da je vecini odavde akcijanje po PS-u po mnogo cemu prihvatljivije nego kupovina aparata, pa sam zato i rekao to sto sam rekao... a i sada ispada da se to ne moze u PS-u :D
DEDA_RUMA Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 aaaaa!!!! vi i vase slikanje! :D Druze Bolest, a gde ima to za 200$? aj javi na pm da ne spamujemo :P
zlatiborac Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 Moze i za manje :) 50mm f1.8 i eto lepote :)
kodi Posted June 6, 2011 Report Posted June 6, 2011 jeste, al onaj ima 8 blades ;) i eto blura, eto lepote. Bluruje ovaj i sa 5, al je nekako prljav taj blur.
Recommended Posts