Jump to content

Recommended Posts

Posted

Drage kolege,

Želeo bih da čujem vaše kritike i sugestije u vezi radova. Inače, student sam 4tvrte godine un. arh, a ovo su neki od radova sa prošlogodišnje izložbe (treće god). Ovo su samo neke šture informacije, dok ću detalje, izglede i celovite osnove okačiti prvom prilikom. Svaki komentar je dobrodošao.

Puno pozdrava

post-26613-1304095677_thumb.jpg

post-26613-1304095690_thumb.jpg

post-26613-1304095702_thumb.jpg

post-26613-1304095716_thumb.jpg

Posted
Drage kolege,

Želeo bih da čujem vaše kritike i sugestije u vezi radova. Inače, student sam 4tvrte godine un. arh, a ovo su neki od radova sa prošlogodišnje izložbe (treće god). Ovo su samo neke šture informacije, dok ću detalje, izglede i celovite osnove okačiti prvom prilikom. Svaki komentar je dobrodošao.

Puno pozdrava

Svaka cast.Ja nemam kritike,za studenta i za nekomercijalu odlicni radovi.Za fast food bih voleo da je moj projekat,najiskrenije.

Restorani imaju drugaciju filozofiju enterijera,jer treba da relaksiraju i opustaju,mahom,nikakve napadne srafure i patterni ili ukoliko ih ima kolorit koji se stapa sa dominantnim povrsinama,ali to dolazi vremenom samo od sebe.Ne smatraj za kritiku nego za dobronameran savet.

Samo groovaj zmaju,odlicno.O.D.L.I.C.N.O

Posted

Jat mi je odlican rad, poligraf osvezavajuci, fast food mozda i najbolji, po principu "manje je vise"... Jedino kod restorana mi je malo sve to razbacano, vidim mesanje raznih stvari koje po meni i ne idu bas zajedno (ovo poplocanje, zid od opeke (imitacije) kovano gvozdje na prozorima i ove ultra moderne stolice) Stoji i kritika iskusnijeg kolege da celu pricu treba smiriti!

Ovo poslednje je dobronamerna kritika, pa je tako i shvati! Samo napred i u ovom smeru!

Unutrasnja Arhitektura na kom faksu? Akademija umetnosti... FILUM Kragujevac... Visa politehnicka... ???