asstefan Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Drage kolege, Želeo bih da čujem vaše kritike i sugestije u vezi radova. Inače, student sam 4tvrte godine un. arh, a ovo su neki od radova sa prošlogodišnje izložbe (treće god). Ovo su samo neke šture informacije, dok ću detalje, izglede i celovite osnove okačiti prvom prilikom. Svaki komentar je dobrodošao. Puno pozdrava
MaxCohen Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Drage kolege, Želeo bih da čujem vaše kritike i sugestije u vezi radova. Inače, student sam 4tvrte godine un. arh, a ovo su neki od radova sa prošlogodišnje izložbe (treće god). Ovo su samo neke šture informacije, dok ću detalje, izglede i celovite osnove okačiti prvom prilikom. Svaki komentar je dobrodošao. Puno pozdrava Svaka cast.Ja nemam kritike,za studenta i za nekomercijalu odlicni radovi.Za fast food bih voleo da je moj projekat,najiskrenije. Restorani imaju drugaciju filozofiju enterijera,jer treba da relaksiraju i opustaju,mahom,nikakve napadne srafure i patterni ili ukoliko ih ima kolorit koji se stapa sa dominantnim povrsinama,ali to dolazi vremenom samo od sebe.Ne smatraj za kritiku nego za dobronameran savet. Samo groovaj zmaju,odlicno.O.D.L.I.C.N.O
t@urus Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 Jat mi je odlican rad, poligraf osvezavajuci, fast food mozda i najbolji, po principu "manje je vise"... Jedino kod restorana mi je malo sve to razbacano, vidim mesanje raznih stvari koje po meni i ne idu bas zajedno (ovo poplocanje, zid od opeke (imitacije) kovano gvozdje na prozorima i ove ultra moderne stolice) Stoji i kritika iskusnijeg kolege da celu pricu treba smiriti! Ovo poslednje je dobronamerna kritika, pa je tako i shvati! Samo napred i u ovom smeru! Unutrasnja Arhitektura na kom faksu? Akademija umetnosti... FILUM Kragujevac... Visa politehnicka... ???
Recommended Posts