Biker Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Danas sam poceo da radim, posle silnog razmisljanja koji model treba uopste poceti. Kasno je,a meni se spava! Evo jedne slike, da nebude da nisam nista poslao! :blink:
Viper Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Dobar pocetak, keep going. A sto se spavanja tice, evo meni se renda neki Viper celu noc, sinoc mi nestajalo struje pa sam ko na iglama. Nemoj samo da odustanes sada, ja imam tri, cetiri modela odradjenih do faze malo posle tvoje!
[vlada] Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 da ok je pocetak.Samo mislim da imas jednu malu deformaciju na uglu branika.Kao da se malo useklo. Pozdrav!
vegass Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 Imas dosta trouglova...evo neke sam obiljezio
Biker Posted November 22, 2005 Author Report Posted November 22, 2005 I? Sta mislis da bih trebao po tom pitanju da uradim? Nisam crtao 3d, vec sest meseci, pa neznam sta se promenilo! Ali pre trouglovi nisu bili problem. Uputi me! Thanx!!! :blink: :huh:
markovicd. Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 trouglovi su uvek bili i ostali problem :P od kada je 3d i vremena :) anyway moras da ih prepravis u 4-ugalove.. sveeee jer ovako ostaju spicevi.. i flat su .... mislim ne moras sve pogeldaj videces negde mozes i da ih ostavis ;)
vegass Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 I? Sta mislis da bih trebao po tom pitanju da uradim? Nisam crtao 3d, vec sest meseci, pa neznam sta se promenilo! Ali pre trouglovi nisu bili problem. Uputi me! Thanx!!! :blink: :huh: <{POST_SNAPBACK}> Pa probaj da ih merge-ujes da bi dobio cetvorouglove...evo, kao sto sam ti nacrtao gore na slici, te vertexe spoji...a kao sto markovic kaze, ne moras sad bas sve da pretvotis u cetvorouglove, moze i poneki da ostane, to sam vidi...
Viper Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 E, kad smo kod toga, imam par modela skinutih sa neta, koji su svi Mesh i prepuni su - bas trouglova! Znaci nikakav mesh smooth ne dolazi u obzir, pa reko da vidim ima li neka fora ili script za to. Pretpostavljam da ne, ali bar da pitam. Inace, lepo ide, i osim tih par trouglova nemam neke zamerke na model
[vlada] Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 lepo lepo.Naravno ima tu jos dosta da se radi, ali obecava. Pozdrav!
Kupam_se_go Posted November 26, 2005 Report Posted November 26, 2005 Ti vegasse samo pricas drugima sta i kako, i dajes reference.... kada ces ti onog evolutiona da zavrsis??? Nije u redu da ga ostavis na pola, a svi su bili toliko srecni sto je evolution... :lol:
vegass Posted November 26, 2005 Report Posted November 26, 2005 Ti vegasse samo pricas drugima sta i kako, i dajes reference....<{POST_SNAPBACK}> Samo pokusavam da koliko - toliko pomognem... kada ces ti onog evolutiona da zavrsis??? Nije u redu da ga ostavis na pola, a svi su bili toliko srecni sto je evolution... :lol:<{POST_SNAPBACK}> Greskom sam pobrisao sve svoje radove sa hd-a, ali poceo sam sad novi auto, kad zavrsim postovat cu ovdje...
[vlada] Posted November 26, 2005 Report Posted November 26, 2005 malo smo skrenuli sa teme.Kad ce neki update?
Kupam_se_go Posted November 26, 2005 Report Posted November 26, 2005 Samo pokusavam da koliko - toliko pomognem... <{POST_SNAPBACK}> Pice brate.... nisam te napao.... samo sam pomenuo, sta vise, to je bila na neki nacin i pohvala za pomaganje.... :huh:
vegass Posted November 27, 2005 Report Posted November 27, 2005 Pice brate.... nisam te napao.... samo sam pomenuo, sta vise, to je bila na neki nacin i pohvala za pomaganje.... :huh: <{POST_SNAPBACK}> Ma znam, nista brate...ne ljutim se ja nikad :D
Biker Posted January 7, 2006 Author Report Posted January 7, 2006 Napokon da se pomerim sa mrtve tacke!!!
Biker Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 Evo ga update! Nego dokle traje ovaj car tuning session?? Vidim da retko ko jos uploaduje svoje modele. Ali dobro! Pri kraju je prednji deo i sad se bacam na srednje deo vozila!! Treba malo doraditi haubu i stakla! Inace komentari su dobrodosli, ako treba postovacu i wire! :D
flash_back Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 (edited) u matori, mrko :)) joke edit: Nego dokle traje ovaj car tuning session?? <{POST_SNAPBACK}> heheh... nego kralju da se ti to nisi malo uplasio mog bmw-a M3 :P pozz Edited January 23, 2006 by flash_back
[vlada] Posted January 23, 2006 Report Posted January 23, 2006 Dobra je mecka, samo napred, nego jel si zavrsio stock verziju, ako jesi napravi novu temu, za tuning. To sto si pomenuo da retko ko postavlja slike, evo ja licno imam sad neke ispite inace alfu cu sad polako da budzim pa cu postaviti slike, cim nadjem vremena ;) Pozdrav!
Biker Posted January 23, 2006 Author Report Posted January 23, 2006 ,Jan 23 2006, 13:33] Dobra je mecka, samo napred, nego jel si zavrsio stock verziju, ako jesi napravi novu temu, za tuning. To sto si pomenuo da retko ko postavlja slike, evo ja licno imam sad neke ispite inace alfu cu sad polako da budzim pa cu postaviti slike, cim nadjem vremena ;) Pozdrav! <{POST_SNAPBACK}> E pa nije gotova stock! Taj vinil je samo cisto da ne bude klot! Ali jos uvek radim stock! :rolleyes: Kad bude bio gotov krecem sa novom temom!
Dimke Posted January 29, 2006 Report Posted January 29, 2006 Dobro je shto si se reshio onih tochkova za peglicu-stojale su mu kao piletu *ise.Ok je stilizovan, ali treba zavrshiti STOCK-komplet. Poz i and samo FWD
dragan83 Posted November 19, 2006 Report Posted November 19, 2006 sve je to lepo ali kako ja da dobijem ostre ivice? Naprimer odvoio sam vrata od kompletnog modela i kada primenim mash smooth vrata postanu zaobljena a meni trebaju sa ostrijim ivicama.
Recommended Posts