latinosrdjan Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Pozdrav svima! Interesuje me da li photoshop moze da izvede vektorsku grafiku! Radio sam neki logo u photoshop-u koristeci pen tool. U razgovoru sa drugarom oko te teme on tvrdi da to ipak nije vektorska grafika. Sad ce te se svi pitati mozda zasto koristim photoshop a ne illustrator ili mozda corel... razlog tome je sto neznam da koristim te programe, koristim iskljucivo photoshop. Interesuje me samo da li je to vektor ako je uradjen neki oblik pen tool-om u photoshop-u... Hvala svima!
latinosrdjan Posted April 26, 2011 Author Report Posted April 26, 2011 File > Export > Paths to Illustrator... Hvala gremlin! Otvorio si mi vrata illustratora, definitivno moram da ucim taj program.
Gremlin Posted April 26, 2011 Report Posted April 26, 2011 Pen alatka je skoro svuda ista ;) Ps, Ai, Id...
sinisha Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 Gremlin ti lepo savetova da naucis Ilustrator - neces zazaliti. A odgovor na tvoje pitanje je potvrdan. Jeste vektor to sto napravis Pen-om ili Shape tool-om. Napravi eps pa ga uvuci u Illustrator i videces da je vektor. pozdrav
latinosrdjan Posted April 28, 2011 Author Report Posted April 28, 2011 Hvala Sinisha! To me je interesovalo. Poslusacu savete za ucenje illustratora...
Recommended Posts