Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ajd ne kenjaj keve ti, ako lepo radis nesto zbog para, na brzaka ili sto slicno, bar uzmi pare ne moras potpisujes! To je jedno jadno, jer zbog takvih kao ti, ovde musterije uvek kazu pogledaj sta je ovaj uradio za 50e a ja kao trazim 10x vise...

Ovakve teme su dobre da ljudi vide ko sta i kako radi, jer mi je pun qrac nasih profesionalaca! Ajd sad radi xD ono sto najbolje znas,!

nije samo kod vas tako i u Hrvatskoj je isto tako. Recimo jedan dizajn studio je radio za RTL televiziju sajt i sripali su od CNN-a portal i prodali ga RTL Televiziji. Rip-Off je svaki onaj uradak koji od 10 točaka (100%) ima 5 (50%) i više podudarnih točaka. To vrijedi i za logo kada radite za firmu ako svoj logo bazirate na nekom tuđem, i imate eventualno 6 zajednickih tocaka, dodirnih, vas logo je rip off i podlijezete zakonski pod zloporabu intelektualnog vlasnistva. U ovom slucaju o kojem pricam CNN je tuzio Hrvatsku RTL Televiziju, a RTL Televizija je krivnju prebacila na dizajn studio. Ubrzo nakon toga Studio je morao isplatiti nekoliko desetaka tisuca kuna odstete a graficki web dizajner i php programer su dobili odmah otkaze i kolik osam cuo od kolega direktor im je u radnu knjizicu upisao da su falsifikatori.

• 3 months later...
  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Da ne bude kako samo srbi kradu, meni spanac, dizajner maznuo sajt 1/1, samo izbacio flash, posto to ocigledno nije mogao da prevede na spanski :D Bukvalno svaki detalj! Cak je i dugme za otvaranje/zatvaranje flash-a ostavio iako mu ne treba, kao i neke linkove unutar koda (tako sam ga i otkrio)

Posted
Cak je i dugme za otvaranje/zatvaranje flash-a ostavio iako mu ne treba,

Zlu ne trebalo. Pu, pu, pu. :D

Lanche, skini kontakt link referencu bar sa w-bb(a). :wacko: Ahahahah.

edit: Ili barem skini wiki link. Opredijeli se čovječe.