Jump to content

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Mozda ja gesim, ali ako ja kao firma platim tebe da mi odadis dizajn za mog klijenta.. sigurno ce stojati u footer-u by serie3.

Koliko se ja secam, momci(momak/devojka ko god) su se u nekoj od prethodnih javili i rekli javno da su teme kupili.. i da generalno teme kupuju.. sada.. da li je to istina ili.. ne znam, ali zasto bi lagali celu zajednicu i stojali iza toga.. uostalom.. kako za template koji moze da se kupi za $49 ili koliko god vec moze da se kaze rip off.. jako je glupo..

Poz.

Posted

na zalost, prilikom kupovine templejta kupac postajes vlasnik istog i moze sa njim da radi sta god hoce, te ne mora uopste da ostavlja podatak ko je napravio temu... surovo jeste, ali ili ces prodati ili ces izvisiti za kintu. procitajte uslove prodaje/kupovine pre nego sto okacite/kupite neku temu.

Posted

E više ste mi se stvarno popeli na vrh k***a sa ovim Rip Off. Pa šta? Da li sam Vas direktno oštetio? Javite se, popričaćemo, stvarno je tužno što to rešavate po forumima.

A tek mi je jadnije što mi čeprkate po referencama i tražite sajtove koji su templejti. Jadno! Ne znate priču iza koje tih templejta, tako da, stvarno ljudi, GET A LIFE!

Ako ti neko plati i kaže hoću ovaj sajt, isti, ja mu kažem da je to template i on se složi, stvarno ne vidim razlog zašto osućujete i idete po mojim referencama i upoređujete mi sajtove. A da, da imate sopstvene angažmane, verovatno biste radili to i ne biste vreme gubili retardiranim postovima i još retardiranijim komentarima.

Ovo mesto je tako trulo, da ja ne mogu da Vam to objasnim. Vi kačite dizajn, ljudi Vas pljuju, Vi se pravdate, stvarno sam hteo da se aktivnije uključim u ceo forum, ali sam stvarno shvatio da stvarno nemam razloga da budem ovde. Vraćam se zbog nekolicine likova, zbog kojih kada im pročitaš post, stvarno se oduševiš!

Ja sajtove koje napravim POTPISUJEM design by IT Program sa linkom ka svom sajtu http://www.sajtic.com, da li je to problem? Neko je i taj kupljeni temp morao da prepravi, napuni, prilagodi. Da li je pogrešno što potpisujem sajtove koje napravim?

sikche, tvoj postupak stvarno neću ni da komentarišem, stvarno si mi nebitan.

malinic78, bravo našao si mi template, vaauuuuu

luki jesi rekao si to :) ali ja sam iz Smedereva :)

px325 hvala na podršci

DEDA_RUMA upravo to! prvi deo posta, a uslove niti sam pročitao, niti ću!

Ono što ja radim, je samo moje, da li je to Rip Off, ili nije, da li sam ukrao, ili nisam, opet je to samo moje, možete slobodno da komentarišete, ali Vam ja, gospodo moja draga, toplo preporučujem da se hvatate nekog konkretnog posla a ne da idete konkretno na moj sajt i da ga komentarišete. Stvarno nemate razloga za tim.

Posted

Ajd ne kenjaj keve ti, ako lepo radis nesto zbog para, na brzaka ili sto slicno, bar uzmi pare ne moras potpisujes! To je jedno jadno, jer zbog takvih kao ti, ovde musterije uvek kazu pogledaj sta je ovaj uradio za 50e a ja kao trazim 10x vise...

Ovakve teme su dobre da ljudi vide ko sta i kako radi, jer mi je pun qrac nasih profesionalaca! Ajd sad radi xD ono sto najbolje znas,!

Posted
A da, da imate sopstvene angažmane, verovatno biste radili to i ne biste vreme gubili retardiranim postovima i još retardiranijim komentarima.

Hahahhaaaa, pa gde nadje to da kazes... Pouzdano znam da jedan od ovih likova koji je komentarisao j*** keve kako, i koliko radi :D

Posted
Ajd ne kenjaj keve ti, ako lepo radis nesto zbog para, na brzaka ili sto slicno, bar uzmi pare ne moras potpisujes! To je jedno jadno, jer zbog takvih kao ti, ovde musterije uvek kazu pogledaj sta je ovaj uradio za 50e a ja kao trazim 10x vise...

Ovakve teme su dobre da ljudi vide ko sta i kako radi, jer mi je pun qrac nasih profesionalaca! Ajd sad radi xD ono sto najbolje znas,!

Ja radim sajtove za 50EUR? Ja u životu nisam uradio sajt ispod 300EUR! Zašto da ne potpišem? Zašto? Naravno da ću da potpišem i naravno da ću da ga uvrstim u svoje reference! Ne vidim razlog zašto ne bih! Sajtovi na kojima nemam link ka sebi, ja ih i ne uvrstim u svojim referencama! I nijedan sajt nisam radio na brzinu, pogledaj sajtove kakvi su, pa mi onda pričaj nešto! Šta ti, ili bilo ko drugi ima sa tim? Jesam li tebe prozvao? Ko si ti da meni nešto kažeš? Koliko si ti sajtova uradio? Gde su tvoje reference?

Ove teme su glupe, retardirane! Da se vidi ko, šta i kako radi? Samo gledajte sebe i svoje sajtove, pa onda nešto pričajte drugima!

Hahahhaaaa, pa gde nadje to da kazes... Pouzdano znam da jedan od ovih likova koji je komentarisao j*** keve kako, i koliko radi :D

Čast izuzecima! Ali *ebe mi se za njih, realno! Kao što i Vama treba da se *ebe za moje reference!

Ma napaseš mi se ti doprinosa malo!

Posted

Pa pazi lik, eto ne radis ti za 50$ jer vidis imas bar musterije ko oce bar 300$ plate, (ali kad uporedis sa normalnim svetom gde se za dizajn samo uzima 1k$ kao od sale onda sam sebe unistavas tako ) ali ostali koji rade od 0 maltene, tj od koncepta do finalnog proizvoda se puse! jer profesionalci kao ti dodju ponude za male pare i sve to gotovo za 2dana.

A to sto tvoju izgledaju tako.... evo tvoj proces rada, upload wordpress na ftp server, instal, instalacija templeta + pluginova koji su potrebni da bi templete izgledao onako kako treba, to je max 1-2h posla. Ubacivanje podataka, stranica, i ostalih zezancija + obrda par fotografija = 2dana max.

A drugo ako si toliko sturcan kao prvo ako kupis templete, dobijas ga zapersonalnu namenu, a ne da zaradjujes na njoj! Ako vec zelis zaradjujes temlete takve vrste neces naci ispod 1000-2000$ a takve sigurno nisi kupio, tj takvu licencu da ti zadrzis pravo na dalje koriscenje, izmenu kao da ih koristis u komercijalnom radu.

Tako da je ovo normalna zemlja likovi koji su autori tih templeta, bi lepo mogli da tebe tuze, mozda i sadasnje korisnike na cijem su sajtu iskoriscenje zbog preprodaje i ostalih sranja... Zato pokrij se usima i cuti.

Znas nisu glupe teme, ovako se bar zna, tj bar neki znaju ko kako i sta radi.... jer ne znam kako bi se ti osecao da rmbacis tj radis sve sam, i na kraju saznas da likovi koji qrcem ne pomere ( moram budem vulgaran sa takvim poput tebe ) i kad musterije koje ne znaju kako oni rade, gledajuci njihove reference, tj. portfolio misle da su oni bogovi x) ;)

Kad budes sam sve radio onda ces svatis zasto i cemu slize ovakve teme. Ajd sad zdravo ;)

PS:

http://www.templatemonster.com/wordpress-themes/33985.html

http://www.templatemonster.com/wordpress-themes/34037.html

http://www.templatemonster.com/wordpress-themes/33986.html

vidis lepo gde pise Buyout Price e kad toliko budes platio za templete, onda ga prodaj kome oces, potpisuj itd, A u tvom slucaju si sigurno skinuo sa nekog piratskog sajta, i na tudju muku zaradio.

Posted

Ma ja sam budala što sam Vam uopšte i odgovarao ovde, boli me *ita kako Vi radite, koliko naplaćujete, svi ste vi pošteni, svi radite od nule, samo tako nastavite momci, želim Vam svu sreću, sujetne bede od asocijalnih ljudi!

Posted
Ma ja sam budala što sam Vam uopšte i odgovarao ovde, boli me *ita kako Vi radite, koliko naplaćujete, svi ste vi pošteni, svi radite od nule, samo tako nastavite momci, želim Vam svu sreću, sujetne bede od asocijalnih ljudi!

Ako si nam rek'o :D

Posted

Ljudi, mojne se prepirete oko gluposti...svima je jasno u kakvim g*vnima zivimo i nemojte coveku da uskracujete to malo zarade...ajde lepo radite za sebe, pa ako odradite nesto svoje - postavite i komentarisacemo. ajde ne budite toliko negativni. uskoro cu postaviti svoj sajt, pa cemo komentarisati....ajde stvarno da ne stajemo jedni drugima na muku, budimo korektni ;)

Posted

Hahahahaha...Mene ovakvi carevi cesto podsete na lik nakupca iz serije "Price iz radionice", koji, i ako sporedan, savrseno oslikava sliku klasicnog prevrtaca, bez skrupula i casti, sto je i ovde ocigledan slucaj.