t@urus Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Ljudi sta je ovo? Iz tri browsera nije hteo da mi otvori forum... Sada je uspeo, ali posto vidim da je tu samo 10 ljudi, jasno mi je da nesto nije u redu, pa molim ljude iz urednickog tabora da pojasne ovo malo... I sada strasno koci... Jel nam ovo vracaju ljudi iz Tuzilastva za borbu protiv visokotehnoloskog kriminala? Opustili smo se mi... :D
Christopher Carrion Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Koju grafičku kartu imaš? I koji operativni sistem i browser?
t@urus Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 ati hd 5730, stavio najnovije drajvere skoro... Do sad je radilo besprekorno forum, nikad nije stucnuo! Win7 Ultimate 64-bit, browser Google Chrome, ali probao i na mozili i na IE... Nije htelo sat vremena da otvori forum sve ostalo na netu radi... Nemam proxy i slicne izlete... Osim mene... Nije bilo nikakvog problema? 15 ljudi u pola 8 je normalno?
t@urus Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 znaci ne tripujem... Sad sve radi kao i uvek! Brza reakcija je bila 100% :D Ajde CC odgovori nam sifrovano sta se desava? :D
Trunks Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Transfer na drugi server u mreži, rekoše da se neće osetiti i slagaše, nisam imao vremena za obaveštenje. :/
Christopher Carrion Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Ajde CC odgovori nam sifrovano sta se desava? :D Nemam pojma, nego me je zanimalo koju grafičku imaš. :D
t@urus Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 hahaha, sta od ovog sveta moze uciniti autoritet jednog moderatora! pogotovo kada ga isti pogresno koristi! :D I kako ti se svidja graficka? :D
DaSickSystem Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Nemam pojma, nego me je zanimalo koju grafičku imaš. :D Lol...E vala baš si me nasmejao,a danas zbunio pitanjem... :D Video sam temu i hteo da postujem da se i meni isto dešava i onda vidim da supermoderator povezuje problem sa grafičkom :blink: ... Reko' neću ništa da pišem, bolje da ćutim. :huh: Inače Win7 Ult x64 + Opera 11.10 Edit: Za malo da zaboravim i GTX460 :D
t@urus Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 jesam ispao som, priznajem, ali mislim da nije u redu da ismevate taj postupak... Da je dosao neko levi i rekao mi napisi graficku, os i browser, sigurno bih se zapitao... Ali kad to uradi jedan od najobjektivnijih i najprizemnijih moderatora ovde, u trenutku kad forum ne radi sat vremena, normalno je da napisem sve sto jedan clan sa takvom "biografijom" na Zoni zatrazi od mene... Normalno je da se zapitam da se covek mozda susreo sa nekim ko je imao isti problem (a realno je, njemu se obracaju za pomoc) i da na isti, lak, nacin moze da resi problem meni i drugima koji tad nisu mogli da udju na forum...
Christopher Carrion Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 Mislim da jednu bezazlenu šalu doživljavaš daleko ozbiljnije nego što bi trebalo. U svakom slučaju, ako te je to toliko pogodilo, izvinjavam ti se. Neće se ponoviti. "Najprizemnijih"? Where I come from, that's an insult.
t@urus Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 ne, tvoja sala mi je bila sasvim prihvatljiva, ne znam samo zasto bi se ponavljala... Izvinjavam se ja vama, danas mi je jedan od 3 dana u godini kad ne znam ni sam sta mi je... najprizemniji= ne luta mnogo, ima uvek iste stavove i kriterijume, i ne dize se u visine... edit. CC, izbrisi temu, samo Trunksov post ima veze sa problemom...
bobi Posted April 15, 2011 Report Posted April 15, 2011 GTS-250 Ima li nade za mene, Christofere prizemni? :D
t@urus Posted April 15, 2011 Author Report Posted April 15, 2011 jesam lupio, posteno :lol: kazu testovi da ta tvoja graficka moze duplo brze da vrti forum, od ove moje, znaci zavrsio si posao :D
tihomirv Posted April 16, 2011 Report Posted April 16, 2011 Novi browseri koriste graficu za akceleraciju i to ponekad pravi probleme tako da pitanje i nije tako bezveze.
dobrikovic Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 :P Dobra fora, mogao si mu tako uzeti i password, pinkod i ko zna sta jos. x)
t@urus Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 verovatno i 300e sa racuna da mi resi problem, u suprotnom bih se ubio zbog foruma :D Ucinio je dobro delo! Hvala mu! :D
t@urus Posted April 20, 2011 Author Report Posted April 20, 2011 Napadaju nas "hakeri" evo neka budala ostavlja linkove po svim temama u advertajzingu! Engleski agent :lol:
Tra-la-la Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Koji je ovo k, zašto mi se pojavljuje lebdeća reklama za Niveu (jeste da je konzumiram za šape na dnevnoj bazi, al' ove nema smisla) svaki put kad pređem strelicom po nazivu neke teme??! ***Samo mi je Zona otvorena*** EDIT Resetovani prozori, sve skenirano osveženim Avastom i dalje isto... wtf?
Trunks Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Reklama treba da se otvori samo jednom na par sekundi i da nestane (meni to radi), nema šanse da se dešava na mouseover. :/ Koji browser koristiš?
vili Posted May 9, 2011 Report Posted May 9, 2011 Sta je bre ovo?! Meni se uopste nijednom nije pojavila reklama za niveju, a ja bi bas zeleo! :angry:
Tra-la-la Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 Lija 4.0.1 ... možda se samo tako poklopilo kod me :P ali otvorila se najmanje 5x pre potonje poruke ... mada evo, nema je već 2min. cirka ... eee Trunks pa što dovuče ovu bedu na Zonu ... razumem anti pljuge reklame al' ovo je iz neba pa u bubrege-brez najave... a ružno ko ŠŠ* *Šaban Šaulić
kobayashi Posted May 10, 2011 Report Posted May 10, 2011 ne smeta mi toliko, ali mislim da je mnogo vise para moglo da se uzme za reklamu tipa "Ocistimo Srbiju" :lol:
Recommended Posts