chiller Posted April 10, 2011 Report Posted April 10, 2011 Moze li neko da provali koji je nacin za postizanje ovog efekta? Moj pokusaj...mada osecam da mi fali neka dobra fora :)
milekinez Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 instalises "portret profesional" (nije dzabe treba ono sa brojevi) pa malo preteras sa podmladjivanjem i dobijes ovako plasticna lica :rolleyes: ps. nije plag in za ps poseban program, imma u firmi hero turko
joes021 Posted April 11, 2011 Report Posted April 11, 2011 Lepa lica lepa lica 2 Lepa lica 3 Lepa lica 4 Ovde imas raznih macina i kombinacija pa biraj....
chiller Posted April 13, 2011 Author Report Posted April 13, 2011 Hvala svima...ostace na paint daubtsu > find edgsu > invert overlayu :)
slobo26 Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Moze li neko da provali koji je nacin za postizanje ovog efekta? Moj pokusaj...mada osecam da mi fali neka dobra fora :) Topaz Labs pluginovi :) ... Pogledaj moju sliku: http://www.deviantart.com/download/1862348...o26-d32vnpf.jpg
Darth Maul Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 Surface Blur ce ti replicirati taj efekat pa jedno 90%. On bluruje i gde treba da budu detalji izrazeni ta mesta ne dira ili ih veoma malo bluruje. Inace napravi kopiju background lejera, primeni Smart Blur po zelji i maskiraj delove gde neces da imas efekat primenjen. Mozes maskirati sa cetkicama koje imaju smanjen opacitet da recimo ne izmaskiras skroz efekat nego u odredjenom procentu.
Recommended Posts