Jump to content

Recommended Posts

Posted

Drage koleginice i kolege dizajneri smile.gif imam predlog za Vas koji ce dovesti do Vase licne promocije koja nikako ne moze da skodi.

Pre mesecak dana sam lansirao sajt Web Dizajn Centar koji se sastoji iz 2 dela. Jedan deo prezentuje usluge koje ja nudim kao web dizajner, a drugi deo predstavlja resurse iz oblasti web dizajna, grafickog dizajna, seo, internet poslovanja i internet marketinga.

Ideja je sledeca, ukoliko poznajete neku od navedenih oblasti a mozda i neku koja nije navedena a srodna je, mozete mi slati svoje clanke sa svojim potpisom i linkom do Vaseg sajta ili e-mail adresom ukoliko ne posedujete sajt.

Na ovu ideju sam dosao posto i sam znam koliko je tesko doci do afirmacije i potencijalnih klijenata ukoliko ste mlad i obrazovan dizajner posto dosta ljudi koji su "laici" prodaju svoje usluge ili da kazem templejte po smesnim cenama i samim tim oduzimaju nama, koji smo strucni za to, klijente i poslove.

Svi znamo koliko smo truda i vremena ulozili u licno usavrsavanje i vreme je da pocnemo da ubiramo plodove naseg rada.

Sajt koji sam ja lansirao je mlad i zeleo bih zajedno da unepredimo odeljak "Resursi" kako bi pomogli i kolegama sa lako dostupnim informacijama, a naravno kako bi uputili buduce klijente u ono cime se mi bavimo. Kada klijenti budu razumeli sta je ustvari to sto mi nudimo i kada vide koliko je znanje koje posedujemo, uvek cemo imati prednost u odnosu na druge.

Sajt o kome se radi mozete pogledati na adresi www.webdizajn-centar.com

Sto se mene tice, ja sam otvoren za ideje i za potencijalnu saradnju na nekim projektima.

Odabrane clanke koje posaljete (na pp ili preko sajta web dizajn centra) cu objaviti u odeljku resursi sa Vasim potpisom i linkom do Vaseg sajta, a ispod Vaseg imena cu objaviti oblast za koju ste strucni. Naravno ukoliko mi bude potrebna pomoc na projektima kontaktiracu Vas za saradnju. Zajedno smo jaci, i mozemo da ucinimo sve lepsim smile.gif Jer ovo je posao koji volimo i koji znamo smile.gif

Pozz svima i pisemo se.

Stefan