dboxx Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 Seo sam malo da sredim neke moje tutorijale, sve je nesto radjeno stihijski, al evo od ovog ispade jedna fina kompilacija. Loft je jedan od prvih alata koji sam naucio u maxu, a posle silnih godina shvatim da ustvari nemam blage veze na koje sve nacine moze da se iskoristi, a ima ih poprilicno. Ovo je neki moj pokusaj da sistematizujem svoje znanje i da mi opet danas sutra posluzi kao podsetnik, da ne moram svaki put iznova da bunarim sta i kako, a i da, nadam se, dam jedan mali doprinos ovoj nasoj maloj 3d zajednici :rolleyes: Loft part I Loft part II Loft part III Kritike dobrodosle u cilju unapredjivanja buducih tutorijala B) Pozz!
dboxx Posted March 29, 2011 Author Report Posted March 29, 2011 Eto ti bedaka... greska u koracima Hteo sam ovo u tutorijale :unsure: Molio bih moderatore da premeste temu.
IgOOr Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 Nema veze de si 'teo, fala ti dbohe za sve tutove, ulozeno vreme i energiju. Pozzzzzzz
:HGT: Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 Lepo, Hvala dboxx!! Samo si mogao da spomenes da je moguce da se edituje i ova vertikala, tj da se pomeraju njeni vertexi a da to utice i na generisani loft profil... ;)
dboxx Posted March 29, 2011 Author Report Posted March 29, 2011 Nisam na pocetku, ali jesam kasnije kad sam presao na onu nogaru. Mada, upravu si, nisam posebno naglasio. Primljeno k' znanju za ubuduce.
mirosllav Posted March 29, 2011 Report Posted March 29, 2011 Ja nikako da prezalim one avioncice sto si nam obecao !!!
lukaboskovic Posted July 24, 2015 Report Posted July 24, 2015 mrtvi linkovi.. ima li sanse neki drugi link ili upload?
Recommended Posts