Darjan Jurincic Posted May 31, 2011 Author Report Posted May 31, 2011 Najiskrenija zahvala svima koji su verovali, podrzavali i ucestvovali na prvom Simpozijumu ilustracije. Zbog vas potrudicu se, da bude sledeci jos veci i bolji! Onima koji nisu uspeli da dodju: napravicemo film/dokumentarac koji ce pokazati sta i kako je sve izgledalo i nadam se, da ce vas to uveriti da dodjete sledeci put:) Onima koji nisu dosli zbog postera: .......... cheers D
modesty031 Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Veliko hvala Darjanu, na entuzijazmu, posvecenosti i okuplajnju divnih i nesebicnih ljudi koji su tako lako demonstrirali svoje znanje i iskustvo. Oni koji nisu bili na Simpozijumu, propustili su mnogo! Bravo jos jednom, nadam se da ce dogadjaj postati tradicionalan! :rolleyes:
ikomnen Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Jos jedno hvala Darjanu,predavacima i publici i od mene. pozz
djurdja Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 @ikomnen zasto se zahvaljujes publici? :P A Darjanu sve cestitke!:)
ikomnen Posted June 1, 2011 Report Posted June 1, 2011 Hahhaha,pa jes vala ne znam ni ja sto,cool je publika bila valjda zato - i tu je moglo dosta likova da se upozna i nauchi svashta. I zaboravio sam onoj deci sto su imala priredbu u subotu da se zahvalim,ovom prilikom uz veliko izvinjenje pozdrav i za njih...
Darjan Jurincic Posted June 4, 2011 Author Report Posted June 4, 2011 Evo vam i "manji" izbor fotografija sa Simpozijuma. cheers D https://picasaweb.google.com/darjan.eyeless...JDmmuTSuq_mwwE#
Tra-la-la Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 ... Onima koji nisu dosli zbog postera: .......... ... U kritičnom sam periodu oporavka tako da ne mogu (i ne želim) da priuštim sebi ikakva razočarenje/nerviranja i ostale vragolije koje društvo ljudi sa sobom vuče pa sam odluku doneo (normalno, krajnje pristrasno, a i kako bi drugačije :rolleyes:) na osnovu ponuđenih činjenica. No, do sledećeg BIS-a ću nadam se biti hunting knife sharp, pa ću možda doći, ali dajte taj videjo pošto ove fotografije nisu naročito ilustrativne. I koliko je ljudi uopće bilo? Beše li nekog incidenta, neka tuča i sl? Aj, živi bili pa se videli. PS I dalje sam seka-persa, ali seka-persa koja govori tiho&brzo i nosi knjigu sa sobom.
inner universe Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Slozices se da je malo glupo i ne eticki besplatno deliti video materijal za koji je neko dao 2-2500 dinara... Apropo cinjenica, takodje ces se sloziti da su pisala imena ljudi koji ce predavati, a na blogu ciji je link okacen su bili delovi portfolija da se vidi ko kako radi. Takodje tu je gugl koji bi za dosta njih izbacio Kreativni Centar, Soleil, Politika, Wizards Of The Coast, Marvel itd. itd. Ljudi je bilo taman toliko da se popuni prostor, sto je ispalo dobro. Tuca i incidenata nije bilo. Vecina ucesnika/predavaca je imala vise od 15 godina i neke zavrsene skole pa su se u skladu s tim i ponasali.
Tra-la-la Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 ... Onima koji nisu uspeli da dodju: napravicemo film/dokumentarac koji ce pokazati sta i kako je sve izgledalo i nadam se, da ce vas to uveriti da dodjete sledeci put:) ... ? Kad je broj ljudi već bio odgovarajuć (a cijena stvarno prava sitnica) ne vidim kako bi jedna reportažica/filmska crtica ugrozila prodaju video tutora i free spirit cijelog ugođaja. Što se tiče broja godina i završene škole očekuje se i da su upoznati i sa sarkazmom, podtekstom i ostalim smicalicama civilizacije vezanim za pisanu reč. ps Ne želim da se svađam, samo me još ne rade antidepresivi pa ... eto tako...
Darjan Jurincic Posted September 24, 2011 Author Report Posted September 24, 2011 Drago mi je, da vam mogu predstaviti film/dokumentarac o prvom simpozijumu ilustracije - BALKAN
Recommended Posts