Strumpf 0 Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Meni se bar prispavalo dok sam muvao ove fotke, pa reko' ako neko pati od nesanice, mozda pomogne :) Imam problema sa Flickrom ne mogu da se ulogujem, izbacuje mi 300 glupih, razloga, stranica, linkova, objasnjenja, ali nikako da udjem, je li kod vas sve OK? Link to post Share on other sites
deyo 0 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Odlicne obe! P.S. Meni Flickr radi bez problema... Link to post Share on other sites
gogindzer 0 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 uh, nakon 10 minuta gledanja prve, krenem da skrolujem na drugu, usput provalim da se nazire crkva na prvoj, pa se vratim opet gore ... malo sam dremnuo, mrdnuo misa da ubijem screensaver... idem po kafu, da ne zakuntam ponovo :-) :-) iliti, bas mi se svidja ova prva! :) Ako smem da zakeram malo - na drugoj bi bilo mnoogo sjajno da je neko od komsija upalio svetlo. Link to post Share on other sites
mk mladja 0 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Kako bih ti maznuo prvu za wall da je 16:9,covece..:D nisi svestan :D gogindzer,gde bre ti vidis crkvu?O.o ja jesam sad ustao,al' nisam slep..:D Odlicno strumpfe..:) Link to post Share on other sites
gogindzer 0 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 ^ ko ti reko covece da si slep, samo ne vidis dobro :P pazi, mozda se ja tripujem, imam prividjenja :) ali, i dalje mi se cini da se levo od drveta vidi silueta crkve. Link to post Share on other sites
Strumpf 0 Posted March 29, 2011 Author Report Share Posted March 29, 2011 Hvala na lepim komplimentima. Mladjo imam slicnu u horizontalnoj verziji izvoli http://i587.photobucket.com/albums/ss320/S...71-Modifica.jpg za crkvu treba da se zagledas :) Link to post Share on other sites
mk mladja 0 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Nasao sam je!:) Au,strumpfe odusevio si me ;) Hvala za sliku,skidam je s desktopa kad mi crkne komp. Link to post Share on other sites
pantapita 0 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Svaka čast za ovu prvu. Meni možda ova horizontalna još jača. Link to post Share on other sites
MissionVao 0 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Prva sjajna, jedino da si mozda cucnuo da se krosnja malo odvoji :) Link to post Share on other sites
Jo Husafet 0 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 ^ Slaba vajda. Preklopile bi se planine na horizontu sa prvim planom. Prva je... bensedin. I to onaj za odrasle, sto se izdaje na recept! :) Link to post Share on other sites
MissionVao 0 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Pa da al ovako se jedva razaznaje sta su planine a sta prvi plan :) Zar nije ok zrtva? Link to post Share on other sites
Bager 0 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Braooo Strumpfe. Cista 5-ica. Link to post Share on other sites
Strumpf 0 Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 Fala bato :) Link to post Share on other sites
yagodinac 113 Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Prva je extra prizor samo mi se ne sviđa kompozicija... Jeste dobra ali bila bi velemajstorska da je drvo bilo smešteno levo a Mesec u desnom uglu. Znam da to ne padne odmah čoveku na pamet kad vidi ovakav prizor ali zato uradiš nekoliko fotki sa različitim razmeštajem elemenata, malo se rastrčiš po toj livadi i posle odabereš najbolju od, nesumnjivo dobrih fotki. Mada prva ipak zaslužuje petardu. Link to post Share on other sites
DjordjeJ 0 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Prva je stvarno odlična. Link to post Share on other sites
DjordjeJ 0 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Prva je stvarno odlična. Link to post Share on other sites
Recommended Posts