pailhead Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Bitmap path editor baguje. Kada izaberem neki folder gde se nalaze neki fajlovi, i hocu da odredim da sve mape trazi u njemu, uvek mi na kraju ispise path za jedan folder unazad. Ako ja na primer browsujem i odem u c:\test1\test2\test3, na kraju ce mi ispisati samo c:\test1\test2\. Jel mogu ovo nekako da resim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
morder Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 Ja sam te stvari resavao sa Soulburn skriptom (bese 3ds max koristis). Bitmap Collector UI - Collects all the scene bitmaps and places them into a single directory, updating your scene to point to their new home. Jer ranije mi se desavalo da kada reinstaliram sistem neke texture ne mogu da pronadjem, ali na ovaj nacin nemam tih problema :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viper Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 I mene je to izludjivalo, ali sam navikao da udjem u zeljeni dir, i izaberem neki fajl iz njega, tako lepo ostane upamcen zeljeni direktorijum. Naravno, ovo samo kod globalnih putanja gde se bira direktorijum, a ne sam fajl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che che Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 E, taj bag sam primetio na kompu kog klijenta jednom i nije mi bilo jasno. Kod mene na svim kompovima sve radi kako treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xaver Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 pailhead: Probaj da mu rucno dodas jos jedan "\" ... .znaci da na kraju ne pise \test3 nego \test3\ ni meni nije jasno zasto to, prvi put cujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
borisko Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 mislim da nije problem u verziji maxa jer sam to isto video u kombinaciji max9+win 7. jel ti putanja ukazuje na mapirani mrezni dir ili kod tebe na hardu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pailhead Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 kod mene na ardu, moguce da je win 7 kad smo vec kod toga, da li postoji neki tutorial kao sto su pre postojali za XP kako da osakatim win7 od svih ovih interaktivnih prebacivanja i gluposti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Idi u control panel > personalization i tamo nadji windows 7 basic temu tj. iskljuci Aero. A sto se tice ovog bug-a i mene izludjuje na Max 2009/Win 7 i nisam uspeo da nadjem razlog, resavam ga tako sto sam napravio jedan dummy folder u folderu u kome drzim kolekciju mapa, udjem u njega i cekiram subfolders i tek tako mi sve foldere stavi u spisak. Isto to radi i sa putanjama pluginova... BTW ovo sto Xaver kaze funkcionise... Hvala Xaver! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts