lisa Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Mondo Unique se bavi izradom unikatnog namestaja i raznih sitnica u prostoru. Jos je u fazi razrade - komentari dobro dosli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Creator Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Cini mi se da je malo nerazumljiv logo, ja samo M vidi ovde, ako predstavlja neku konstrukciju mozda malo drugaciju formu da izvedes, da pojednostavis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorcolac Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Svidja mi se apstraktnost cele price, jos ako je stilski sinhronizovan sa ponudom i teznjama firme onda je tek prava stvar. Mozda jos da se poigras sa proporcijama i balansom ukupnog identiteta, da probas jos da razradis razlicite upotrebne forme(solo graficki deo, kolorna razrada, primena sa fotografijom, aplikacija na produktu,...), tipografski deo mi je suvise "common" i nije mi skroz kompatibilan sa ostatkom. Samo napred. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lisa Posted February 25, 2011 Author Report Share Posted February 25, 2011 mali update.... mozda je sada citljivije, pored slova M i U, koja su integrisana u ram, forma bi trebalo da bude kao neka fotelja/lezaljka ili npr. stalak za vino, knjige... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urkozamanje Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ovaj drugi predlog je odlicno resenje. Pod uslovom da je, kao sto rece gornjidonjisipkamaj, sinhronizovan sa ponudom firme (a po imenu bih rekao da jeste). Svaka cast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEDA_RUMA Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Ovaj drugi mi se bas svidja, ali mi je leva varijanta (outline) ipak interesantnija, jer me je desna na prvi pogled podsetila na leptir masnu...leva varijanta bi mogla dojajno da se iskoristi u reklamne svrhe, da iz tog' znaka iznikne prava-pravcata fotelja/lezaj, kao neki fade in i te fore... mozda bih jos malo poradio na tipografiji. recimo, opicio bih slova da budu identicne debljine. takodje, ofarbaj gornju levu varijantu u crnu 100, 100, 100, 100. edit: obavezno odradi 3D prezentaciju znaka, sa sve rotiranjem oko svoje ose...mislim da ce brutalno izgledati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mlst Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Minimalno kao i uvek sa tvoje strane tako da svidja mi se . Mada posle malo duzeg gledanja fill verzije totalno se izgubim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
px325 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Prva asocijacija je bila : lezaljka! Ok su i prva i druga verzija, ali samo outline, ovo drugo mi se ne dopada, ne podseca toliko na to cime se bave. Odlicno sve u svemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BossCo Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 hej Lisa, fino je ovo skroz, mada je meni na prvi pogled pala na pamet - spajalica... doduse iskrivljena i zguzvana. Tek kad sam procitao da se radi o namestaju uspeo sam da provalim sta si htela reci. Mozda da na osnovu ovog koncepta uradis jos neko resenje koje bi bilo malo jasnije graficki... pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zebra Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Interesantno resenje:) Fali mu nesto, al sad sta..hmm..mozda kada bi upotrebila debelu i tanku liniju u izrazavanju. Da npr.prvi plan bude tanjom linijom, a drugi debljom (ili obrnuto), sa razlogom da se dobije vidljivija perspektiva. Probaj, u sustini moze i tako kako si ti zamislila. Pozdrav :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
px325 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Ili recimo da mesto preseka bude jasnije, odvojeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeka Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Stolica sklopljena od M i U ako dobro vidim? Ako jeste onda puna forma gubi jednu dimenziju, tako da glasam za outline verziju znaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brankoni Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 Svidja mi se igra sa linijama. Peobaj da napravis stolicu od linija. Jos ako se tu vide sloma M i U, onda super. A bilo bi dobro da ta stolica bude neka igra perspektive, geometrije. Mozda da napravis neku iluziju. Vidi ove stolice kako imaju zanimljuvu formu, mozda te i to inspirise: Link to comment Share on other sites More sharing options...
px325 Posted February 26, 2011 Report Share Posted February 26, 2011 @BaneR ona je to i uradila ;) i to veoma dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t@urus Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 stvarno lezaljka... :o meni je ovo super... mozda ga jos malo uprostiti zbog sirokih narodnih masa (medju kojima sam bio i ja dok nisam potrazio u logotipu lezaljku), outline verzija definitivno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEDA_RUMA Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Lisa, je l' ovo od gore finalno resenje ili si odradila jos nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raz Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 like Link to comment Share on other sites More sharing options...
vld Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Odlična ideja. Druga varijanta mi je bolja samo mi se ne dopada ispis u dva reda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts