webarto Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Pozdrav, Da li slučajno neko prepoznaje tehniku kojom je dobijen rezultat na drugoj slici, od prve... Pretpostavljam da je prerađeno u Photoshopu ili tako nešto, odnosno da nije model ili vektor... i odsjaji su isti. Hvala na pomoći.
zlatiborac Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Znash kako, koliko ja vidim ovde je je promenjena shoferka, tochkovi i felne. Znachi uzeo je levu sliku, maskirao samo mesta koja pobrojah i docrtao svoje. Malo je takodje i senke "dirao" da izgleda sureal. Sve u svemu nishta komplikovano :)
webarto Posted February 19, 2011 Author Report Posted February 19, 2011 Ma da, samo me zanima ima li neka "prečica" do ovog surreal efekta, da izgleda kao render :) Ja ću docrtati što je potrebno, odnosno trebaju mi izolovana auta ;)
zlatiborac Posted February 19, 2011 Report Posted February 19, 2011 Na ovakvoj pozadini je malo teze da izvedesh prechicu za selekciju samo auta. Gornji deo i nekako jer je kontrast veci ali pod je uvek bio problem jer je deo auta u senci pa je extremno teshko izvesti "automatsku" selekciju :) Uglavnom, za ovaj primer sa slike, min 5min selekcije.
webarto Posted February 19, 2011 Author Report Posted February 19, 2011 Hvala, pokupio sam par fazona :) Inače skontao sam, malo refine edge, malo blur, i to je to... Ovaj rezultat mi treba.
Recommended Posts