NShappy Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Hello drugari! ne znam dal' se ovo događa samo meni ili svima, ali kada hoću da postavim novu temu ili da odgovorim u nekoj temi, u prozoru za pisanje teksta nemam one ikonice za detaljnije formatiranje. Ono, bold, italic, smajliji, ubacivanje tagova. U prozoru brzog odgovora ima tih ikonica, ali u prozoru detaljnog odgovora ili nove teme ih nema. Valjda sam jasan bio?!?
sira Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Pravom fotografu ne trebaju džidža bidže :lol: Kod mene to ima jer ja nisam... :D
headcutter Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 umesto na brz odgovor kliknes na odgovor i onda imaš smajlije :P ;) :D :) :huh: :lol: :mellow:
Trunks Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Koliko sam razumeo, on baš na tom detaljnijem odgovoru nema opcije. @NSHappy: ako može screenshot i koji web čitač koristiš?
NShappy Posted February 16, 2011 Author Report Posted February 16, 2011 E da ga 'ebeš, sada radi?!? Doduše na drugom računaru. Ono je bilo iz firme. Probao sam na Chrome i na Mozili. Tek prekosutra sam opet na tom računaru pa ću se javiti šta je bilo. Verovatno je do njega.
NShappy Posted February 18, 2011 Author Report Posted February 18, 2011 Evo me opet, sada iz firme, i nemam pojma šta se događa. Ovde ne radi. Ali nije ni bitno. Na serveru je štošta blokirano pa se često ne vide neki baneri i slike. Van firme, gde god sam probao radi ok. Tako da... sve je ok!
Recommended Posts