marko604 Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Svaki dan vidjam barem 1 (a ponekad i vise) temu sa pitanjem: koji aparat da kupim, i uglavnom se vrte u krug odgovori. Sto ne napravite jednu lepljivu temu u foto-tehnikama gde ce svi koji hoce nov aparat moci da nadju sve sto ih interesuje, umesto da svaki put otvaraju novu temu, i generalno, guse forum? p.s. ako je vec bilo nesto ovako, uklonite ovaj predlog/pitanje
robertrafai Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 ma nije niko trazio ovako nesto jos danas :) samo jedan pored tebe sto i nije mnogo.. .
nesa-seve Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 Cao ja sam Nesa, nov sam na forumu i ne snalazim se dobro. Izvinjavam se sto cu moje pitanje postaviti na pogresnom mestu. Potreban mi je savet za kupovinu novog objektiva Nikon AF 70-300 f 4- 5,6 G isti nameravam da koristim na postolju na aparatu D100.Nameravam da kupim jos 18-105 VR za slikanje iz ruke.Zamolicu sve koji imaju kakvo iskustvo sa istim i savet da mi pomognu da ne srljam. Fotografijom pocinjem da se bavim amaterski i jos uvek ucim. Hvala unapred
vili Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 http://www.dizajnzona.com/forums/index.php?showforum=36
Recommended Posts