vili Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Zapelo na skinu, mnogo posla. :mrgreen:
Trunks Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Ne bih da zalazim u unutrasnju politiku :), ali sta je glavni problem upgrade-a ? Ako je, a cini se da jeste licencirana verzija IP boarda, onda se cini mi se ne placa upgrade, odnosno mozda neka cifra od par K, posto je ova verzija jos malo pa za antikvarnicu. Upgrade se vrlo brzo instalira, sve ostaje na istim serverima sa istim rasporedom. Sve privilegine i ostale pizdarije se kupe sa vec postojeceg foruma. Jedino ako ima neka gomila eksternih skripti koje iskreno ne vidim, negde duboko pod haubom. IPB je uredno licenciran. Prevod i skin. :)
vili Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 @Trunks, Iskreno, mnogo vise bih voleo nove IPB feature i podrsku za tapatalk uz default jezik i skin, nego beskonacno dugo da cekam na prevod i custom skin. Uostalom, prevod i skin mogu i naknadno da se dodaju. A i na kraju krajeva, evo prvi se javljam da skupimo pare i platimo nekome da to uradi :P
unread Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 pre nekoliko meseci sam jedan forum prebacio sa starog IPB na novi. Ceo prevod naravno da moze da se importuje, a skin... custom je custom, ali su odradili su tako fin skin editor da nisam verovao na pocetku :D da radi i to tako fino... sve ukupno ne traje vise od ... dva tri dana, pritom forum nije potrebno da bude off line duze od 2-3 sata u komadu... ps. i ja se javljam da utrcim koji dinar ako zafali...;)
Jee Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Ne trebaju pare, treba jedan kuronja voljan da bičelepuje administratora koga neću imenovati :D
Chegevara Posted October 25, 2013 Report Posted October 25, 2013 Šta god radili, nemojte da mijenjate skin. Taman sam se navikao na ovu boju. :lol:
ivanveljkovic76 Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Pa dobre ljudi kada ce vise dz izaci na tapatalk-u :angry:
MagicMaster Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Još uvek ne radi na TT, ili ja nešto ne radim kako treba? Android.
Jee Posted July 27, 2015 Report Posted July 27, 2015 ^Vidi opsimistu :) Zar ne vidite da trunks umire od posla
Christopher Carrion Posted July 28, 2015 Report Posted July 28, 2015 Zar ne vidite da trunks umire od posla Samo se ti zezaj, ali vidi se da nije lako vrteti tu kašičicu.
Trunks Posted July 30, 2015 Report Posted July 30, 2015 ^ Tačno, to je radni odmor, da ne bude da sam se oglušio o premijerovu molbu bez razloga.
Trunks Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 @vili evo ti tapatalk šta si zapeo. 😄 1
Elektroničar Posted October 14, 2020 Report Posted October 14, 2020 Uvijek sam se pitao šta je tapatalk. Ono, nije loše.Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Recommended Posts