Jee Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Hm.. vrlo verovatno sam ih slucajno izbacio. Ne zalazim u foto forume. Bice vraceno sa sledecim apdejtom.
Trunks Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Dok ne vidite upgrade-ovan forum ovde neće biti ni tapatalka, jednostavno sa ovom verzijom nije izvodljivo. :( Bili smo blizu upgrade-a ali su se stvari sa dizajnom iskomplikovale jer smo hteli puno, sad sve više mislim da samo konvertujem postojeći skin za novu verziju foruma.
Christopher Carrion Posted October 20, 2012 Report Posted October 20, 2012 Bili smo blizu upgrade-a ali su se stvari sa dizajnom iskomplikovale jer smo hteli puno, sad sve više mislim da samo konvertujem postojeći skin za novu verziju foruma. Recimo, hteli smo favicon... :o
somewhoo Posted December 11, 2012 Author Report Posted December 11, 2012 I tako dan za danom, pred VELIKIM kockastim ekranom! :) Tamo i gde kralj.. Tatata tiiiraaa
Jee Posted December 14, 2012 Report Posted December 14, 2012 U zadnje 4 godine datum apdejta foruma se nije menjao. I dalje će biti po planiranom uskoro.
:HGT: Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 Svi forumi koje posecujem su vec opremljeni tapatalkom... U eri smartphonova i tableta, nije bas logicno ignorisati te korisnike... Moze li se znati gde je zapelo? Ipb u ovoj verziji ne podrzava tt, ali od 3.0 sve radi savrseno... Tako da je update neminovan...
unread Posted July 10, 2013 Report Posted July 10, 2013 Ako treba neka pomoc, tu sam... Imam debelog iskustva sa IPB-om i tapatalkom ;)
Jee Posted July 12, 2013 Report Posted July 12, 2013 Ja vam predlažem da se pobunite, svi na ulice i da svrgnete Trunksa sa vlasti. Drugačije ne može.
Jo Husafet Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 Moze. Napravis vecinu na guzove, sazoves sednicu i smenis.. pa nek onda on paradira po ulicama.
vili Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Sad, kada je Tapatalk app za iPhone konacno besplatan, krajnje je vreme da ukljucimo taj Tapatalk na zoni :P
unread Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 ...a treba <10 minuta za implementaciju...
vili Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 A ne treba ni mesec dana za prelazak na verziju foruma koja podrzava tapatalk :mrgreen:
unread Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Ne bih da zalazim u unutrasnju politiku :), ali sta je glavni problem upgrade-a ? Ako je, a cini se da jeste licencirana verzija IP boarda, onda se cini mi se ne placa upgrade, odnosno mozda neka cifra od par K, posto je ova verzija jos malo pa za antikvarnicu. Upgrade se vrlo brzo instalira, sve ostaje na istim serverima sa istim rasporedom. Sve privilegine i ostale pizdarije se kupe sa vec postojeceg foruma. Jedino ako ima neka gomila eksternih skripti koje iskreno ne vidim, negde duboko pod haubom.
Recommended Posts