COX Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Može li mi neko reći kako da dobijem ovaj odsjaj kao što je u ovom videu? Znači radim u Premieri CS4. Molim vas, ako neko zna, da mi odgovori posto je hitno. Pozdrav!
DEDA_RUMA Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 prvo odradi logo u photoshopu, nakrljaj mu gomile tih odsjaja i sl. odaberi sve lejere, desni klik na neki od lejera, marge layers, pa opet desni klik, duplicate layer, pa onda ona isprekidani kvadratic u tool menu klikni, pa onda desni klik na lejer, free transform, pa rotate horizontal...centriraj ta dva bojekta, na donjem smanji opacity na nekih 20-30%...e, onda izbrisi background *desni klik na background>delete. idi na save as opciju, prvo sacuvaj to kao PSD (ako bude potrebe za izmenama, da imas sve to u lejerima), pa onda opet save as i odberi .PNG i onda samo taj png uvezi u premiere i pozicioniraj kako vec hoces....to je to.
DEDA_RUMA Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 ili mi posalji logo za toji ti treba taj efekat i ja cu ti to odraditi za par sekund...al' to jedino ako bas ne znas da koristis ps.
COX Posted January 27, 2011 Author Report Posted January 27, 2011 ili mi posalji logo za toji ti treba taj efekat i ja cu ti to odraditi za par sekund...al' to jedino ako bas ne znas da koristis ps. Problem je u tome što to nije logo već video. Tj., stalno će mi trebati to, na svakom novom videu koji dobijem. :S Znaš li kako to u Premieri funkcionise? Photoshop ne koristim.
DEDA_RUMA Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 onda si to trebao napomenuti...zao mi je, ali to vec ne znam...
COX Posted January 28, 2011 Author Report Posted January 28, 2011 onda si to trebao napomenuti...zao mi je, ali to vec ne znam... Tebi veliko hvala na ljubaznosti, a nadam se da će ostali biti isto tako ljubazni i da ce mi dati odgovor ako znaju. :)
neobarocco Posted February 4, 2011 Report Posted February 4, 2011 mozda pomogne tut prema primeru odsjaj je radjen u after effects sa alpha kanalom pa posle samo lepis
Recommended Posts