Jump to content

Recommended Posts

Posted

Može li mi neko reći kako da dobijem ovaj odsjaj kao što je u ovom videu? Znači radim u Premieri CS4.

Molim vas, ako neko zna, da mi odgovori posto je hitno.

Pozdrav!

Posted

prvo odradi logo u photoshopu, nakrljaj mu gomile tih odsjaja i sl. odaberi sve lejere, desni klik na neki od lejera, marge layers, pa opet desni klik, duplicate layer, pa onda ona isprekidani kvadratic u tool menu klikni, pa onda desni klik na lejer, free transform, pa rotate horizontal...centriraj ta dva bojekta, na donjem smanji opacity na nekih 20-30%...e, onda izbrisi background *desni klik na background>delete. idi na save as opciju, prvo sacuvaj to kao PSD (ako bude potrebe za izmenama, da imas sve to u lejerima), pa onda opet save as i odberi .PNG i onda samo taj png uvezi u premiere i pozicioniraj kako vec hoces....to je to.

Posted
ili mi posalji logo za toji ti treba taj efekat i ja cu ti to odraditi za par sekund...al' to jedino ako bas ne znas da koristis ps.

Problem je u tome što to nije logo već video. Tj., stalno će mi trebati to, na svakom novom videu koji dobijem. :S Znaš li kako to u Premieri funkcionise? Photoshop ne koristim.

Posted
onda si to trebao napomenuti...zao mi je, ali to vec ne znam...

Tebi veliko hvala na ljubaznosti, a nadam se da će ostali biti isto tako ljubazni i da ce mi dati odgovor ako znaju. :)