Saznaj.info Posted January 24, 2011 Report Posted January 24, 2011 Pratim dizajn zonu i sve pohvale za mlade talentovane ljude, Srbija ima mnogo kvalitetnih mladih ljudi, mada se nadje i koji starac tu i tamo:) Inace jako rjetko pisem kao sto vidite, medjutim nisam mogao a da ne zapazim da je dizajn zona zajednica malo teska sa komentarima. Ako se javi neki amater dobice ismijavanje ili ce ga iznapadati kako ne zna osnovne stvari...pobogu dosao je da nauci. Ako neko postavi oglas za posao i navede platu, ismijavat ce ga da je malena iako se zaboravlja gdje zivimo, u RS je jos gore. Ukoliko slabo plati za izradu logoa, opet ce ga prozivati itd... Naravno nekad zaista ne vazi ona "Nema glupih pitanja, samo glupih odgovora" ali mislim da generalno ima isuvise ismijavanja pocetnika koji zele nesto da nauce od strane eksperata koji naravno dobro znaju svoj posao ali zaboravljaju da su i oni jednom bili pocetnici. Ovo zvuci izlizano ali je nazalost i cinjenica. Inace nisam dizajner,studiram ekonomiju - poslednja godina, radim sa corelom i photoshopom par godina ali sve za svoje potrebe. Pobijedio sam na Republickom takmicenju za poslovnu ideju pa uskoro pokrecem marketing agenciju tako da sam se ponovo vratio na dizajn zonu s obzirom da me interesuje neka saradnja jer je u RS tesko doci do kvalitetnih poznavalaca corela/PS, samo nisam mogao a da ne primjetim doticno citajuci par zadnjih tema. Lijep pozdrav iz Banjaluke i zaista 99designs je mala maca za dizajnzonu, samo me community odbije kada trebam procitati zanimljivu temu/rad a prve 3 stranice pune spama/trolovanja i onda odjednom lock...
mlst Posted January 27, 2011 Report Posted January 27, 2011 Ja koliko sam primetio ko god da je prishao sa postovanjem i "lepim" postom isto mu je uzvraceno , a ko god je rekao "e ja ovo ne znam jer mozete vi da uradite" ili "ja ovo inace ne radim ali me zanima vase misljenje koje uzgred necu da uvazim " ili nesto trece , naravno da ce da bude ismejavan :)
stormwatch Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Nece bas biti, meni se zgadio forum pre par godina kada je jedan decko pitao nesto u vezi ostrine njegovog Canon L objektiva i jos je naveo u postu da je pocetnik da bi mu neko par postova dalje odgovorio u stilu - steta je ko sve danas ima L, e od tada je barem mene ovaj forum distancirao od atributa ozbiljan.
BT Posted January 29, 2011 Report Posted January 29, 2011 Poštujem tvoje mišljenje, ali na forumu gde ima preko 20.000 članova, iluzorno je očekivati da su svih 20.000 korektni i zreli ljudi, a možda je preterano na osnovu komentara nekolicine definisati ceo forum. No dobro, u svakom slučaju nisam ovo napisao kako bih te ubeđivao u suprotno, već samo moj stav po pitanju načina na koji si doneo taj zaključak.
Recommended Posts