ajfile Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 1 2 3 4 5 Naleteh za srpsku novu god. na drugara (basista) pa reko daj da ih fotkam. Inače sviraju dobar rock'n'roll. Htedoh da mi sviraju na svadbi al žena nije dala :) Nego, koristih jedan blic koji sam metno gde sam mogo. Pošto sam išao na dugu expoziciju 0.5/sec problem mi je pravio gitarista koji je jedini bio baš osvetljen nekim jakim svetlom - što je zezalo sa dugom expozicijom ali ovo je izbor iole uspelih fotki. I nervirao me bubnjar što nije obučen u skladu sa ostatkom benda :angry:
walter1 Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 ... Htedoh da mi sviraju na svadbi al žena nije dala... Odlične, lepo svetlo. I da, nadam se da ti je žena posle svadbe dala :D (izvini, nisam mogao da se suzdržim).
jetfreak Posted January 21, 2011 Report Posted January 21, 2011 Mi bubnjari uvek strcimo :D , al` u pravu si za njegov izbor majice! 5. moj favorit! Kako se zove ovaj vokalno-instrumentalni sastav?
ajfile Posted January 21, 2011 Author Report Posted January 21, 2011 Pazi kad nemam pojma kako se zovu,, vrlo moguće da nemaju ime. Znam da je gitarista/pevač iz Niša.
ajfile Posted January 21, 2011 Author Report Posted January 21, 2011 Saznah kako se zovu "Les GIGANTES"
Recommended Posts