iki_xx Posted January 11, 2011 Report Share Posted January 11, 2011 http://weavesilk.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
syndrome Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 meh, previse sam puta to video. ono sto te najvise udara po "osecaju za lepo" je u stvari hue shifter. tako barem radi kicherica u teoriji (ne znaci naravno da si kicherica lik, i velika dela umeju da udare po istoj zoni, samo suptilnije). al da ne idemo dalje u debatu o ukusima (ne radi se ukusima), evo konkretnog dokaza: WoW. meni se iskreno mnogo vise svidja onaj crno beli (ko paucina) generative art u slicnom fazonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 jedino što je mene ikada dojmilo od generativnog arta je bila elektro ovca, "pušački" screen saver (još uvek ga imam aktivnog na matorom book-u). Link to comment Share on other sites More sharing options...
3D-Elite Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Lepo lepo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki_xx Posted January 16, 2011 Author Report Share Posted January 16, 2011 odradjeno je preko canvasa , tako da je to bio jedan od razloga zasto sam postavio.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shedvel Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Meni se dopada efekt, samo da je full screen i da su boje malo suptilnije, ali je fino i ovako. Sto se toga sto je na canvasu tice, ne dodaje mu to puno na vrednosti, barem ne u mojim ocima jer za-sta-god-canvas, se moze bezmalo pa svesti na : napravi u flashu, za sve sto ti je nasledilo display object kreiraj custom native displayObject metode i propertije, sve to registruj u main loopu i teraj. Meni je trebalo 4 dana da napravim basic platform engine, za nekoga ko se igrao efektima, za ovo treba 2 sata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts