Deki3D Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Mapa je jos u izradi evo slike iz nekoliko uglova!
Highlander Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Uuu, ovo dobro izgleda. Svaka čast. :) O čemu se radi, ako nije tajna? Koji žanr?
Dimke Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Cool je, samo molim te skejldown te šahte i trotoar :)
Deki3D Posted January 7, 2011 Author Report Posted January 7, 2011 Cool je, samo molim te skejldown te šahte i trotoar :) Evo novih slika! Dimke hvala na primedbi ispravio sam to!
Dimke Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 Da li si sve sam modelovao? Postoje neke nepravilnosti na nekim poligonima - narochito na kasi sa poslednje slikice. Primecuje se i vrlo detaljan model nesesera za municiju (valjda) :) Ne ide mi baš uz puške od 100 poligona. Možeš malo ispričati o kakvom se projetku radi? Pozdrav i samo napred!
Deki3D Posted January 7, 2011 Author Report Posted January 7, 2011 Da li si sve sam modelovao? Postoje neke nepravilnosti na nekim poligonima - narochito na kasi sa poslednje slikice. Primecuje se i vrlo detaljan model nesesera za municiju (valjda) :) Ne ide mi baš uz puške od 100 poligona. Možeš malo ispričati o kakvom se projetku radi? Pozdrav i samo napred! Ovu kutiju za bombe, autobus pusku i auto sam uzeo iz modernwarefare 2 koristio sam 3d ripper cisto sam hteo malo da ubrzam sa izradom mape a veliki deo ostalih modela sam uradio sam u maxu , a ova kasa je problem sto sam koristio inset na poligonima a izgleda da nebih trebao to cu ispraviti uglavnom za dalje planiram da sve modele radim sam mozda uzmem jos neku texturu samo i to je to, sto se tice igre planiram da bude slicno kao left 4 dead u tom fazonu sa zombijima samo sto pricu nisam jos detaljno razvijo!
Mratchny Posted January 12, 2011 Report Posted January 12, 2011 Cool :) Ja sam svojevremeno počeo sa radom na igri u UDK, trebalo je da bude space shooter, poskidao većinu Eat3D tutoriala za UDK, ali na žalost nisam daleko odmakao. Posao, posao, posao, posao... to tako ide, škola i posao ljude uvek odvlače od onoga što zaista žele da rade :) Pratiću ovo jer me baš interesuje, sada kada ponovo imam vremena da makar na DZ dolazim redovnije, ako već nemam vremena da raadim šta želim :)
Deki3D Posted January 12, 2011 Author Report Posted January 12, 2011 E Dimke nije greska u modelingu nego sam morao da napravim drugi uvw kanal gde ce se bejkovati light mapa u tome je fora,svaki model mora da ima dva kanala samo onaj gde je lightmapa ne sme da ima inverted i overlaping poligone!
Mratchny Posted February 2, 2011 Report Posted February 2, 2011 Cool, samo napred Daj neku zver, zombija ili tako nešto da vidimo :)
Deki3D Posted February 15, 2011 Author Report Posted February 15, 2011 Evo jos jedne slike! A bice i zombija prvo da odradim mapu! Uploaded with ImageShack.us
Deki3D Posted April 25, 2011 Author Report Posted April 25, 2011 Evo slike iz suprotnog ugla i izmenio sam nebo! Uploaded with ImageShack.us
CO2 Posted April 25, 2011 Report Posted April 25, 2011 Meni se licno nebo ne svidja, cini mi se da su ti krovovi na ovim zgradam malo vise prazni, probaj da ubacis neke antene, kablove da vise, klima uredjaje, neke zajebancije, da izgleda malo punije a i realnije...Stavi koju banderu :)
Deki3D Posted April 26, 2011 Author Report Posted April 26, 2011 Meni se licno nebo ne svidja, cini mi se da su ti krovovi na ovim zgradam malo vise prazni, probaj da ubacis neke antene, kablove da vise, klima uredjaje, neke zajebancije, da izgleda malo punije a i realnije...Stavi koju banderu :) Mapa je jos u izradi bandere , antene i ostale detalje stavljam kada skroz formiram mapu a nebo sam stavio privremeno dok ne nadjem nesto bolje!
devick SD3d Posted April 28, 2011 Report Posted April 28, 2011 Nekako mi se ne svidja atmosvera sa ovih slika,nasminkaj jos malo te teksture jednolicno je sve,detaljisi vise,i sahta ti je kod ove prve slike ogromna u odnosu na auto,ne deluje realno ovaj odsjaj,jak je u odnosu na mracnu pozadinu u svakom slucaju treba se truditi da od igre ispadne nesto i zato samo napred :)
CO2 Posted June 12, 2011 Report Posted June 12, 2011 Kontejneri su ok, samo mi nesto ove senke malo bezveze izgledaju, ovo je skrin sot iz viewporta?
Deki3D Posted June 12, 2011 Author Report Posted June 12, 2011 Kontejneri su ok, samo mi nesto ove senke malo bezveze izgledaju, ovo je skrin sot iz viewporta? Da iz viewporta za to tako izgleda!
CO2 Posted June 13, 2011 Report Posted June 13, 2011 Pa da, kontao sam da je zbog toga...inace ovo je fino odradjeno,ae cepaj dalje, pa kaci slicice :)
FilipG Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 Svaka cast do sada izgleda odlicno,fino si uklopio teksture,jedina zamerka je tekstura na pusci u poslednjoj slici.Health bar fino odradjen.Ajde okaci jos koju sliku obavesti nas kako napreduje izrada ..
igortehno Posted May 26, 2012 Report Posted May 26, 2012 Ja preletih citavu temu a ne saznah o cemu se radi, jel o nekoj igri ili o mapi za neku igru, sta, ko, kako, zasto??? Deki3D previse si tajanstven :) Inace meni se mape nisu lose jer u igri ipak neke sitnice bas i ne dolaze do izrazaja, s obzirom da ih radis sam, jos da je igrivost na nivou i eto fine igre...
Recommended Posts