niva Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 Pozdrav, imam jedno ili vise pitanja za moje prijatelje umetnike :) Radila sam za, do sada, dva studentska filma muziku, takozvani score. Da li neko zna da li postoje festivali, konkursi, gde se mogu poslati radovi tog tipa? Ja pripadam pravcu klasicnog scora, orkestarskog. Pokusala sam da izguglam, ali nista nalik tome nisam nasla. Festival autorskih radova klasicnog smera, orkestarskog, ili sve vec sto mi je palo na pamet da pitam google. Pa ako ima neko info, bilo bi lepo da je podeli :) Hvala
DiskoPrle Posted December 17, 2010 Report Posted December 17, 2010 Niva, pogledaj ovo: http://www.berlinale-talentcampus.de/campus/event/home ...Sto kaze Mujo kad ga pitaju jeli citao "Na Drini cuprija":"Cuj cito,odo po njoj",...ja bio,video-mnogo lepo i korisno.2006. kada sam ucestvovao mozda i najbolju radionicu smo imali sa Stephen Warbeck-om,dobitnikom oskara za muziku za"Zaljubljenog Shekspira",inache jednim po mnogo chemu fantasticnim chikom.Na zalost,ovogodisnji konkurs (tj za kampus u februaru 2011) je vec zatvoren,ail ne dozvoli da te to deranzira,polako pripremi najbolje sto imas,i prati informacije o prijavama za sledecu godinu.Inache,ako te prime,veci deo troskova,bar za "nas" iz zemalja treceg sveta,snosi sam organizator,pa...sa srecom...
niva Posted December 24, 2010 Author Report Posted December 24, 2010 Kralju, odusevio si me :) Hvala na postu. Svakako cu da pratim od sada. Spremam se za iducu godinu :) poz
Recommended Posts