Ji 4Tze Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 dobro bre ne gušite s muzikom, imate teme po forumu za tako nešto (i budžake po gradu za prisno druženje) Nego, šta je sa brazil renderom, je l neko upućen, vidim da se nešto žale na to što je firma koja ga pravi kupljena od caustics-a?
nex999 Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Brazil 2.1.1 "za mase" je izasao za max (verovali ili ne :D ) nedavno, ali nesto nije prosao zapazeno ... tj ocekivao sam neki buzz ovde, ali jok
okmijun Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Nemate pojma... black metal is what's counts: ;) Bend iz KGa, domace sve. ;)
yokozuna Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Ne znam da li nam treba taj deo foruma kad se znamo da je max najbolji program, vray najbolji render, da se enterijeri mogu raditi isklucivo sa everovim modelima, da ce Autodesk svakako kupiti ostale sitne programcice kao sto su Houdini, Lightwave, Modo, a ni Blender nec dugo odoleti.... :D :D . . . . I da, evo malo muzike za prave 3D frikove koje posle 16 sati za masinom jedino ovo moze razrmati :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Gh0Co-2_jZw
SiCkMiNd Posted December 2, 2010 Author Report Posted December 2, 2010 Hah kad vec gore spominjaste, ja bio sa Maxom Cavalerom na rucku, zapravo veceri, sa njegovom zenom i klincima na gajbi, bilo fino iskustvo :) PS: okmijum Pretpostavljam da su ti drugari ovi sa linka, ali moram reci da riba uzasno peva :) NHF :)
bobi Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 PS: okmijum Pretpostavljam da su ti drugari ovi sa linka, ali moram reci da riba uzasno peva :) NHF :) Ne samo to... nego što i pokušavaju da budu nešto što već postoji (Nightwish) kao i 1000 drugih primeraka. Poput Kraljevskog Apartmana koji pokušava da bude Iron Maiden, 30 godina posle Maidena. Retko koji domaći bend ima trunku originalnosti. Elem, bobi, nikad nisam slusao blek, ali Mother North je jedna od ultra retkih vristalica koje mi se dopadaju. Nikad mi se nije svideo baja koji cepa krst na pocetku spota, al ona plavusa na sredini necenzurisane verzije :D Ja (između ostalog) volim black, a iako ni ja ne volim napade na hrišćanstvo, to rušenje krsta nije bilo u nekom bukvalističko-satanističkom tripu, već zbog njihovog protivljenja nasilnom pokrštavanju u srednjem veku, te želji da se okrenu paganskim korenima i odbace sve što im je na silu nametnuto (u tom delu ih razumem).
gilenbg Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 @Sick Xaxa, Max je ok, svaka cast na poznanstvu. Cini mi se da se muzicki malo pogubio... (a mozda sam samo prerastao SF) @bobi dada, pricamo o Satyricon-u koji je najveci sellout bleka :D Elem, kad smo kod poznanstava, imao sam ludu srecu da upoznam Pat 'O Brien-a- , sviram njegovog BC Rich-a i kradem mu pivo i jedem mu sendvice u bekstejdzu :D :D
SiCkMiNd Posted December 2, 2010 Author Report Posted December 2, 2010 btw, sjajan info za Brazil, nisam znao da se pojavio, sad cu ga umetnem u komp :) Ja sam keca jako voleo, cak dosta animacija radio u njemu.
dboxx Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Ne znam zasto ali nikako ne mogu da se otmem utisku da svi sto rade u Max-u navijaju za Zvezdu, a ovi sto koriste Maya, za Partizan :D Ostali navijaju za Rad, Cukaricki, OFK... Imam teoriju i za politicke stranke, al otom potom :rolleyes:
sh_ Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 CIIIIIIIIIIINEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 4D :P
LuckyBug Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Ne pije ti vodu ta teorija dboxx, osim sto ne navijam za domace klubove, ni u bojama ne mogu da nadjem korelaciju, jer su vecina klubova za koje gajim simpatije bili crveno-crno-bele varijante.
Immz Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 @sh_ to mu dodje kao murinjov tim od pre neki dan :)
LuckyBug Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Premda je ideja ove offtopicharnice jako plemenita pomalo pocinje da gubi smisao sa pojedinim postovima, ne bi bas trebalo da se svede na potpuno lupetanje i kazacu prvu glupost koja mi padne na pamet. Ima takvih tema vec u caskanju pa su dosadile svima.
dboxx Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Pa i sam si rekao da je ovo "pilot tema", "beta".... pa rekoh da je testiram na extremima :rolleyes:
gilenbg Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Ako ce da zazivi, mora da bude bazdarena kako valja, zar ne? ;)
:HGT: Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Premda je ideja ove offtopicharnice jako plemenita pomalo pocinje da gubi smisao sa pojedinim postovima, ne bi bas trebalo da se svede na potpuno lupetanje i kazacu prvu glupost koja mi padne na pamet. Ima takvih tema vec u caskanju pa su dosadile svima. Slazem se sa ovim... Dajte da ne bude totalni off... Evo od mene jos jedan interesantan plugin... Superflow http://vimeo.com/15486040 Superflow System is a unique and custom developed particle software that I developed. It took 3 months of intensive developing and programming to create the Box#3 operators. Programmed by the official ParticleFlow developer of 3ds Max, Oleg Bayborodin at Orbaz.com, and further modified and extended by myself. Superflow System allows one of a kind particle animation and never before seen flexibility and control. You can find out more about the special particle software in the thesis or by watching the viusic pieces.
SiCkMiNd Posted December 2, 2010 Author Report Posted December 2, 2010 Da, drago mi je da se tema koristi, i kao sto rekoh, moze biti off, ali off sa baar nekom pricom :) Mislim, draze bi mi bilo ovde i da cujem jednu zanimljivu recenicu o delfinima nego beskonacno besmislenih recenica o 3d :) a najdraze bih cuo jednu zanimljivu o 3d :) Elem, jel znate da mi max 2009 32bit otvara jednu scenu normalno a 2009 64bit pobrka sve vertexe, sve zbrcka :) i to samo tu scenu i samo ta dva maxa :) Nikad cuo da tako nesto moze da se desi, al eto.
joXit Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 Jesi probao da exportujes u fbx pa otvoris u 64 bitnom? I meni su se desavala sicne stvari ali sam resavao sa export/import zezanjima. EDIT: Ej da! Temu u top! :) Zivela oftopikana! :D
joXit Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Ne znam da li ste videli ovo... Vredi pogledati! Very QL 1 Very QL 2
sh_ Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Drugari da ne otvaram novu temu, moze mala pomoc za podesavanja dof-a za vray. Koristim vray za cinemu ali kapiram da dodje isto. Sve sam pokusavao i nikako da ubijem noise na slavini i kafematu, kada pustim render bez dof-a sve izrenderuje normalno bez noise-a.. Podesavanja dofa: subdivision: 10 blades number: 20 blades rotation: 80 center bias: 1 bokeh antistropy: 0
SreckoM Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Da pojacas taj subdivision? Koristis DMC kao sampler?
SreckoM Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 Stavi maximum 50 pa vidi kako se ponasa. Dof debelo poveca vreme rendera, zato je to najbolje kroz post.
gilenbg Posted December 3, 2010 Report Posted December 3, 2010 I ja sam pre za post, imas vecu kontrolu i brze se zavrsi. Izbaci i ZDepth pass (trebalo bi da ga ima i u cinemi) i preko njega u ps uradi dof
Recommended Posts