Jump to content

Marvelousdesigner

3D-Elite
 Share

Recommended Posts

Sjajno! Koliko sam se samo mučio da napravim najobičniji stolnjak pomoću simclotha, ovaj na tvojoj slici izgleda mnogo prirodnije i verovatno ti je trebalo daleko manje vremena da ga napraviš...

Sigurno ima mogućnost da exportuje i šnit za šivenje. Deda mi je bio krojač, možda batalim ovaj 3d i bacim se na modu, to je lep posao a i bolje je gledati manekenke nego monitor :D

@toma

Ovo sam napravio za 5min uz probanje DXF ili OBJ formata. BTW koja koincidencija i meni je deda bio krojac  :)

@LuckyBug

Da moze i to da se podesi s'tim sto je onda naravno cloth neprecizniji jer ima manje poligona sa kojima radi

Btw: Mapiranje je u njemu izuzetno lako a i izvoz UV mape radi super kroz OBJ

Probajte ljudi imate DEMO a i u pekabeti :P

Pokusavam da skapiram kakve veze moze da ima ovaj program sa archiViz-om :D ...

Nema veze, program je stvarno predobar, bas ultra korisna stvarcica! Hvala za info!!

EDIT: sad kad vidimo nagli porast interesovanja clanica Zone za 3d podforum (ili bar ovu temu :D )

Deda mi je bio krojač, možda batalim ovaj 3d i bacim se na modu, to je lep posao a i bolje je gledati manekenke nego monitor :D

heheh, slažem se. I moj deda je bio šnajder ;) Ali i tu ti je mnogočasovno gledanje u šav / konac i one burda ludačke šeme neizbežno :)

Šalu na stranu, koristan programčić u svakom slučaju ;)