3D-Elite Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 http://www.marvelousdesigner.com/ Program me je odusevio, poseduje mogucnost za export u Max,Mayu .etc.. ovo definitivno vredi probati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vip88 Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 haha...znaci ne verujem koliko je dobro... :) ...bas mi se svidja.. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilenbg Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Pfffff...... :D Au jbt, ovo je stvarno hevi :D Mada ne volim instant resenja, ali ovo stvarno deluje do yaya. Jesi li probao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3D-Elite Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 Da, ima demo na sajtu,a ima ga i ceo na persiji :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
creaton Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 ja bas skinuo pre neki dan..;)) delije cool..:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 28, 2010 Report Share Posted November 28, 2010 Pa ovo je fenomenalno! Da li može da se koristi i za druge stvari, na primer da presvučeš fotelju, napraviš stolnjak, šator ili nešto tako? Deluje mnogo lakše za korišćenje od pluginova u maxu Link to comment Share on other sites More sharing options...
3D-Elite Posted November 28, 2010 Author Report Share Posted November 28, 2010 ^Evo upravo sam probao Export stola iz Maxa (obj) import u program -->cloth simulacija -->vracanje .obj u Max i sve radi bez problema :) Program je neverovatno intuitivan i "lak" za koriscenje. Stvarno predobro!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Sjajno! Koliko sam se samo mučio da napravim najobičniji stolnjak pomoću simclotha, ovaj na tvojoj slici izgleda mnogo prirodnije i verovatno ti je trebalo daleko manje vremena da ga napraviš... Sigurno ima mogućnost da exportuje i šnit za šivenje. Deda mi je bio krojač, možda batalim ovaj 3d i bacim se na modu, to je lep posao a i bolje je gledati manekenke nego monitor :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuckyBug Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Zanimljiv dodatak, jel moz da stelujes tesalaciju ili on to po difoltu zbudzi, podseca malo na stari Mayin cloth samo uznapredjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
3D-Elite Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 @toma Ovo sam napravio za 5min uz probanje DXF ili OBJ formata. BTW koja koincidencija i meni je deda bio krojac :) @LuckyBug Da moze i to da se podesi s'tim sto je onda naravno cloth neprecizniji jer ima manje poligona sa kojima radi Btw: Mapiranje je u njemu izuzetno lako a i izvoz UV mape radi super kroz OBJ Probajte ljudi imate DEMO a i u pekabeti :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
3D-Elite Posted November 29, 2010 Author Report Share Posted November 29, 2010 Oni koji rade ArchViz ce voleti ovo :) http://vimeo.com/16160128 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galeb Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Izbacuje je Error. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilenbg Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Pokusavam da skapiram kakve veze moze da ima ovaj program sa archiViz-om :D ... Nema veze, program je stvarno predobar, bas ultra korisna stvarcica! Hvala za info!! EDIT: sad kad vidimo nagli porast interesovanja clanica Zone za 3d podforum (ili bar ovu temu :D ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
spheX Posted November 29, 2010 Report Share Posted November 29, 2010 Deda mi je bio krojač, možda batalim ovaj 3d i bacim se na modu, to je lep posao a i bolje je gledati manekenke nego monitor :D heheh, slažem se. I moj deda je bio šnajder ;) Ali i tu ti je mnogočasovno gledanje u šav / konac i one burda ludačke šeme neizbežno :) Šalu na stranu, koristan programčić u svakom slučaju ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts