Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav svima

Za one koji me ne znaju, ja sam Endre iz Novog Sada. Radim kao dizajner pokretnih grafika, animator, montažer a ponekad i režiram. Ovde možete da pogledate moje radove i da date po koji konstruktivni komentar. Pozdravljam sve koji me poznaju. :)

CROSSPATH

Cheers

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 4 months later...
Posted

Pozdrav svima

Uspeli smo da proguramo i implementiramo novi vizuelni identitet na RTV Vojvodine. Procitajte vise o tome na mom blogu i pogledajte primere. Naravno komentari na racun dizajna i animacije su uvek dobro dosli.

CROSSPATH

Cheers :)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Hvala

Vlado druze, vise bih voleo da se sad bavim nekim "art directingom" nego da drljam po tastaturi. Ali u ovom trenutku izgleda da i dalje kod nas oni koji daju pare imaju poslednju rec a ne zanat.

cheers

Posted

hehe....pa mozes da se bavis Arti directingom...naravno da mozes...ali moras da otvoris svoj studio...a i steta da talenat i energiju trosis na treceazredne buljase, u nekom polupropalom i u mentalnu zabokrecinu okorelom tv studiju ..;)))

• 4 weeks later...
Posted

^ Ako znaš da postaviš poruku - valjda znaš da otvoriš i novu temu, prilično nepristojno sa tvoje strane...

A kritike za ovo, ne znam kakve možeš da očekuješ; deluje kao da si ispratio neki tut a ostalo je odradio (verovatno) particular (?). Predugačko s obzirom da se stvari ponavljaju u ritmu muzike.. ali nastavi da experimentiraš i istražuješ.

• 3 weeks later...
Posted

Sve pohvale za novi znak TV Vojvodine. Stvarno je lepo.

Lično mi je bilo jako žao kada su skinuli stari znak TV Novi Sad koji mi se jako dopadao:

radio_ns.png

Ali sada je opet lepo i samo napred.

Pravi ljudi na pravom mestu. Pozdrav celoj ekipi.

Posted

Pozz

Hvala. Kolege dizajneri su se potrudili da se nadje resenje koje je moderno, pokretljivo i transformishe se. Imali smo i podrsku od menadzmenta sto je bilo kljucno. Prvi put je zastitni znak razvijen u kuci sto nam daje potpunu kkontrolu nad njim. Ovako cemo moci dalje da razvijamo identitet kuce.

cheers

• 2 years later...
Posted

Posle dužeg odsustva s foruma malo da podelim novosti sa vama. Radove i novosti možete pogledati na mom blogu. Inače sam otvoren za saradnju na motion design projektima pa ako ne stižete nešto da odradite možda mogu da vam pomognem. ;)

Naravno kao i uvek, otvoren sam za sugestije i kritike.

CROSSPATH MOTION

Cheers

• 1 year later...
Posted

Potreban:

1 painter / vector artist sa znanjem engleskog jezika za crtanje karatera i pozadina za kratke crtane filmove koji ce se raditi u Adobe programima: Photoshopu, Illustratoru, Flash-u i AfterEffectsu.

Neophodno znanje:

- Crtanje karaktera u bilo kom vektorskom programu koji ce se posle moci koristiti za animaciju u Adobe Photoshop i After Effects programima. Pozeljno znanje Adobe Illustrator-a ili Flash-a.

Radni uslovi:

- Poslovni prostor u firmi

• 2 months later...
Posted

Pozdrav

Imam za community nekih novih stvari. Radio sam dosta na individualnim projektima sa manje ili vise uspeha i jedan veci sa timom. Dole se nalaze linkovi. Kao i obicno, ako imate pitanja, stojim na usluzi.

Ovo je rad za kompaniju sa kojem saradjujem vec neko vreme. Uradili smo malo ambiciozniji projekat za promociju 3.0 verzije aplikacije Fyuse. Bio sam ukljucen u proces od samog pocetka tako da sam imao udea u u celom produkcijskom ciklusu od scenarija do isporuke. Snimanje smo obavili u San Franciscu a kompletan VFX je radjen u Studiju Crater u Beogradu.

Atheist Rap - Drugo Pakovanje

Muzicki video koji je radjen sa jako malo budzeta ali eto, drugari smo i zato pomazemo. Ukljucen u projekat od pocetka, rezirao, montirao, radio efekte i finalizaciju.

Intensify - Promo

Intensify - Product explainer

Motion design projekat za firmu koja izradjuje aplikaciju za mobilnu kupovinu ulaznice u bioskope/koncerte/sportske manifestacije/itd. Od pocetka u projektu, Razvoj scenarija smo radili zajedno as kompanijom u saradnji sa dizajnerom zvuka Milos Martinov - Lag sa kim imam dugu saradnju.

Commercial Passport System

Motion design projekat za kompaniju koja nudi uslugu idavanja sertifikata o validnosti informacija o medjunarodnim firmama u korist banaka ... ili tako nesto, i dalje sam zbunjen. :) Opet saradnja sa Lag-om za scenario i zvuk.

Eto toliko o radovima trenutnim. Hvala sto ste ovo procitali, komentarisali, lajkovali radove (puno ljubavi ide prema svima koji jesu).

I na kraju jedan mali EPP:

Trazim skolovanog dizajnera saradnika na ovakvim projektima, potrebno je da se izradjuju kvalitetni style frame-ovi i asseti za animaciju iz istih. Trazi se minimalno razumevanje motion design procesa, osnove After Effects-a (ne mora ali dobro dodje u komunikaciji), Illustrator, Photoshop i eventualno Cinema 4D (opet, ne mora, samo je bonus). Ako ste ili znate nekog ko je zainteresovan slobodno me kontaktirajte preko bloga CrossPath Motion ili ovde. Iskustvo nije toliko bitno, bitno je da ima volje, radnih navika i nesto od radova da se vidi. Hvala

Cheers