Hronogram Posted November 24, 2010 Report Posted November 24, 2010 Pozdrav svima Za one koji me ne znaju, ja sam Endre iz Novog Sada. Radim kao dizajner pokretnih grafika, animator, montažer a ponekad i režiram. Ovde možete da pogledate moje radove i da date po koji konstruktivni komentar. Pozdravljam sve koji me poznaju. :) CROSSPATH Cheers
bobansky Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Odlican motion graphics, skladne boje, fancy design... :)
Hronogram Posted December 1, 2010 Author Report Posted December 1, 2010 Pozdrav @creaton: Svidjaju mi se tvoji modeli. :) @bobansky: Hvala na pohvalama, i tvoji radovi su odlicni. :) Cheers
zarkov Posted January 2, 2011 Report Posted January 2, 2011 Novi termin u mom rečniku, VOJVODINIAN... No, samo radi, radi...
Hronogram Posted February 1, 2011 Author Report Posted February 1, 2011 Hvala hvala:) Uskoro stizu nove stvari.
sumarka Posted February 7, 2011 Report Posted February 7, 2011 Odlicno svidja mi se. Svaka cast Veliki pozdrav
Hronogram Posted July 28, 2011 Author Report Posted July 28, 2011 Pozdrav svima Samo da dam update. Dosta stvari su se desavale interesante. Pogledajte i bacite neki comment. Cheers! :) CrossPath Motion
Hronogram Posted December 7, 2011 Author Report Posted December 7, 2011 Pozdrav svima Uspeli smo da proguramo i implementiramo novi vizuelni identitet na RTV Vojvodine. Procitajte vise o tome na mom blogu i pogledajte primere. Naravno komentari na racun dizajna i animacije su uvek dobro dosli. CROSSPATH Cheers :)
stanko.vigorro Posted December 8, 2011 Report Posted December 8, 2011 Super izgleda novi logo za RTV, i pomislio sam da si ti radio, svaka cast.
Hronogram Posted December 19, 2011 Author Report Posted December 19, 2011 Super izgleda novi logo za RTV, i pomislio sam da si ti radio, svaka cast. Hvala Stanko :) I vas rad je super, svaka cast! cheers p.s: ajd neko druzenje
Zabicaaa Posted January 15, 2012 Report Posted January 15, 2012 Pozdrav Endre, stvarno super radovi kao i uveki i nadam se da cene tamo na RTV-u kakvog asa imaju. Cheers!
Hronogram Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 Hvala Vlado druze, vise bih voleo da se sad bavim nekim "art directingom" nego da drljam po tastaturi. Ali u ovom trenutku izgleda da i dalje kod nas oni koji daju pare imaju poslednju rec a ne zanat. cheers
creaton Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 hehe....pa mozes da se bavis Arti directingom...naravno da mozes...ali moras da otvoris svoj studio...a i steta da talenat i energiju trosis na treceazredne buljase, u nekom polupropalom i u mentalnu zabokrecinu okorelom tv studiju ..;)))
dusantatalovic Posted February 12, 2012 Report Posted February 12, 2012 Cao svima...ja sam prosle godine poceo da radim u After Effects-u...evo jedne animacije, nije nista posebno, vise TEST nego projekat... Zanima me vase misljenje? Hvala :rolleyes: Evo linka: http://vimeo.com/35112019 Nadam se da je ok, danas sam se registrovao tako da, ne zamerite....
Tra-la-la Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 ^ Ako znaš da postaviš poruku - valjda znaš da otvoriš i novu temu, prilično nepristojno sa tvoje strane... A kritike za ovo, ne znam kakve možeš da očekuješ; deluje kao da si ispratio neki tut a ostalo je odradio (verovatno) particular (?). Predugačko s obzirom da se stvari ponavljaju u ritmu muzike.. ali nastavi da experimentiraš i istražuješ.
dusantatalovic Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 OK, izvinjavam se na upadu...opet kazem, juce sam se reg.. Nisam do sada imao iskustva sa ovakvim sajtofima, forumima...itd Pozdrav
Dimče Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 Sve pohvale za novi znak TV Vojvodine. Stvarno je lepo. Lično mi je bilo jako žao kada su skinuli stari znak TV Novi Sad koji mi se jako dopadao: Ali sada je opet lepo i samo napred. Pravi ljudi na pravom mestu. Pozdrav celoj ekipi.
Hronogram Posted March 1, 2012 Author Report Posted March 1, 2012 Pozz Hvala. Kolege dizajneri su se potrudili da se nadje resenje koje je moderno, pokretljivo i transformishe se. Imali smo i podrsku od menadzmenta sto je bilo kljucno. Prvi put je zastitni znak razvijen u kuci sto nam daje potpunu kkontrolu nad njim. Ovako cemo moci dalje da razvijamo identitet kuce. cheers
Hronogram Posted May 25, 2014 Author Report Posted May 25, 2014 Posle dužeg odsustva s foruma malo da podelim novosti sa vama. Radove i novosti možete pogledati na mom blogu. Inače sam otvoren za saradnju na motion design projektima pa ako ne stižete nešto da odradite možda mogu da vam pomognem. ;) Naravno kao i uvek, otvoren sam za sugestije i kritike. CROSSPATH MOTION Cheers
mvb Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Potreban: 1 painter / vector artist sa znanjem engleskog jezika za crtanje karatera i pozadina za kratke crtane filmove koji ce se raditi u Adobe programima: Photoshopu, Illustratoru, Flash-u i AfterEffectsu. Neophodno znanje: - Crtanje karaktera u bilo kom vektorskom programu koji ce se posle moci koristiti za animaciju u Adobe Photoshop i After Effects programima. Pozeljno znanje Adobe Illustrator-a ili Flash-a. Radni uslovi: - Poslovni prostor u firmi
Hronogram Posted November 13, 2015 Author Report Posted November 13, 2015 Pozdrav Imam za community nekih novih stvari. Radio sam dosta na individualnim projektima sa manje ili vise uspeha i jedan veci sa timom. Dole se nalaze linkovi. Kao i obicno, ako imate pitanja, stojim na usluzi. Ovo je rad za kompaniju sa kojem saradjujem vec neko vreme. Uradili smo malo ambiciozniji projekat za promociju 3.0 verzije aplikacije Fyuse. Bio sam ukljucen u proces od samog pocetka tako da sam imao udea u u celom produkcijskom ciklusu od scenarija do isporuke. Snimanje smo obavili u San Franciscu a kompletan VFX je radjen u Studiju Crater u Beogradu. Atheist Rap - Drugo Pakovanje Muzicki video koji je radjen sa jako malo budzeta ali eto, drugari smo i zato pomazemo. Ukljucen u projekat od pocetka, rezirao, montirao, radio efekte i finalizaciju. Intensify - Promo Intensify - Product explainer Motion design projekat za firmu koja izradjuje aplikaciju za mobilnu kupovinu ulaznice u bioskope/koncerte/sportske manifestacije/itd. Od pocetka u projektu, Razvoj scenarija smo radili zajedno as kompanijom u saradnji sa dizajnerom zvuka Milos Martinov - Lag sa kim imam dugu saradnju. Commercial Passport System Motion design projekat za kompaniju koja nudi uslugu idavanja sertifikata o validnosti informacija o medjunarodnim firmama u korist banaka ... ili tako nesto, i dalje sam zbunjen. :) Opet saradnja sa Lag-om za scenario i zvuk. Eto toliko o radovima trenutnim. Hvala sto ste ovo procitali, komentarisali, lajkovali radove (puno ljubavi ide prema svima koji jesu). I na kraju jedan mali EPP: Trazim skolovanog dizajnera saradnika na ovakvim projektima, potrebno je da se izradjuju kvalitetni style frame-ovi i asseti za animaciju iz istih. Trazi se minimalno razumevanje motion design procesa, osnove After Effects-a (ne mora ali dobro dodje u komunikaciji), Illustrator, Photoshop i eventualno Cinema 4D (opet, ne mora, samo je bonus). Ako ste ili znate nekog ko je zainteresovan slobodno me kontaktirajte preko bloga CrossPath Motion ili ovde. Iskustvo nije toliko bitno, bitno je da ima volje, radnih navika i nesto od radova da se vidi. Hvala Cheers
Recommended Posts