RUMUN Posted November 25, 2010 Author Report Posted November 25, 2010 Hvala :) .......jbt, bas sam mislio da ce ova slika imati vise komentara <_<
ilicn Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 mene mrzelo juce da kucam :) lepa fotka, mozda plavu na reklami jos napucati..
Dusko Jovic Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 Dobro uočeno. Složiću se da fali malo obrade. Moja preporuka je da se pošalje ovo na neki ekološki konkurs ;)
RUMUN Posted November 26, 2010 Author Report Posted November 26, 2010 Fala drugari :) , mogla bi na eko konkurs(duxx), a i pasce neka zescija obradica pre slanja....eve je verzija koleze f16 koji je videvsi sliku na bpc-u uzeo stvar u svoje ruke :D
Jo Husafet Posted November 26, 2010 Report Posted November 26, 2010 meni se svidja kad se malo nagazi (i krop i obrada) :) Jesi mogao da pridjes jos malo blze reklami?
RUMUN Posted November 26, 2010 Author Report Posted November 26, 2010 Jes joj Boki dao dodatni smek :) ...nisam mogao da pridjem vise, kadar je 300mm ekv. 35mm, a i sama scena mi je nekako najpogodnija za tele objektiv, sta znam :) ....
Recommended Posts