Jump to content

Recommended Posts

Posted

Opa :lol: . Svaka čast. Jedva čekam neki zajednički fotosafari pa da napravimo par spontanih fotki. Ono kao Abdee a sa aparata se diskretno smeši logo Canona. Brrr naspram ove vesti, vest da je Jelena Karleuša našla novog momka je ....

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oooooooooooooj junache od plemena Cvorovica :)

e svaka cast na izboru i srecno ga glibao masnim prstima :)

moram i ja da kazem da sam prije 8 dana bio sa Andrijom u Bg kod Axela..covjek nas je fenomenalno docekao..vozio nas po gradu,doduse Jastreb je bio vozac :), i potrosio vrijemena na nas,i moram pred svima da ih pohvalim i Axela i Jastreba ..stvarno su likovi!!!!! :) ali eto silom nekih drugih prilika 350 nije zavrsio OVAJ put u mojim rukama, ali oce uskoro nadam se :)

sto se aparata tice i mene je odushevio a pogotovo taj Grip.. ne nije glupo sto si ga uzeo cak naprotiv.. Grip na 350-ci je fenomenalno rijesenje..nije tako velik kao 300 ili 10-ka nego taman.. super!

ps. samo jos da nam kazes zasto si uzeo Canona a ne Nikona :D :P :lol:

Posted

Axela vise necu hvaliti ali cu prvorodjenog sina nazvati po njemu... (:

Zasto sam uzeo Canona... Heh... Razlog je smesan ali posto ste vi moji zoneri (a mogu i da brisem komentare koji mi se ne svidjaju) evo cu da kazem... Kad sam par puta sanjao sebe dok fotkam, uvek sam imao Canon u ruci. Znaci posle gledanja WP-a ili NG filmova o fotografiji redovno sanjam kako fotkam i redovno imam Canon. E samo sam ispunio snove...

Posted

Malo osvrta unazad..

1a.jpg

Doneo Andrija, izlizao sam CD od gledanja. Iskopirao i znanima i neznanima ;)

..a sećam se svoje kupovine, prvih par dana me je stalno bolela glava, kasnije sam ukapirao da treba ponekad i da se spava.. pa kad ti se zvuk zatvarača uvuče u uši jao :)

Posted

Cestitke Abdee, u zdravlju da skljocas, bas me interesuju tvoje nove galerije!

Kapiram da ces uskoro krenuti i sa prodajom tako da ne brini, bice i za stakla uskoro ;)

Posted
Axela vise necu hvaliti ali cu prvorodjenog sina nazvati po njemu... (:

Zasto sam uzeo Canona... Heh... Razlog je smesan ali posto ste vi moji zoneri (a mogu i da brisem komentare koji mi se ne svidjaju) evo cu da kazem... Kad sam par puta sanjao sebe dok fotkam, uvek sam imao Canon u ruci. Znaci posle gledanja WP-a ili NG filmova o fotografiji redovno sanjam kako fotkam i redovno imam Canon. E samo sam ispunio snove...

i ja sam zadnjih mesec dva redovno sanjao rebela :)

Posted

Abdeeeee.. cestitke, cestitke... Sad samo jedan makro za fotkanje bubica i zivuljcica... Mada se i dalje secam tvoje cuvene.... "Meni DSLR uopste ne treba, prosumer je bas ono sto mi je potrebno za svaki dan" :D

Zdravo da ga skljocas, a kad se uzelis pravog aparata samo nazovi :P

Posted
"Meni DSLR uopste ne treba, prosumer je bas ono sto mi je potrebno za svaki dan"

To je govorio u smislu kao sto Tolimiru objektivi ne trebaju,

"e sada ,..hm pazi kad je to i dokazao"

Posted
Necu ni uzimati ja tu Sigmu, sada nemam para (a duze vreme ni necu imati) a kasnije ce vise da mi treba nesto sa f2.8...

A inace davno sam ja na tamnoj strani... A70 me je zarazio canonitisom... Jos 2003...

Nisi se ranije hvalio! ;) Znaci još od 2003 si na tamnoj strani! :) Dakle... :lol: Che, pa gde si... che!

Pohvali se sada šta to merkaš sa 2.8? To mora da košta - puca glava :rolleyes:

Koliko baterija si uzeo? Koristićeš 6xAA, možda?! CF od 1, 2, 4GB? ...kad si imao za grip, imaćeš i za municiju :P

Posted

that's paaraaanoooiiiiaaaaa :)

neeego.. "ebdi" :lol:

i ja bi na tvom mestu pre neuzeo grip nego ushtekao pa neki bolji obEktiF al.. eto..

mislim, cenim da 350D moze sa jednom punom baterijom bar 600kom da ispuca...

osim ako ona prica o ergonomiji nije toLko bitna :)

Posted

Za cenu gripa nema pristojnih objektiva... A inace cesto koristim aparat u portret orijentaciji i grip mi znaci mnogo.

Sto se objektiva tice, do januara mi nece uleteti neki znacajniji kes tako da cu do tada da se zadovoljim ovim sto ide uz njega (: (glupo bi zvucalo "da se zadovoljim kitom") i od svima nam omiljenog Tolimira cu dobiti 80-200 ... A posle cu da vidim... Svidja mi se Sigma 24-60 f2.8 koja i nije bas jako skupa a daje sasvim OK raspon za portrete ili street i mnogi je sto se tice ostrine porede sa Canonovim 24-70L... Ima test kod chika Mirande...

Da ne pricam da zelim i pedeseticu ef jedanosam, 70-300 DO IS, neki makro... Al' polako. I ovo je veliki korak...

Nego vidite ovaj objektiv:

http://www.fredmiranda.com/reviews/showpro...7&cat=37&page=1

80$ i pocinje od 2.8 a zavrsi se za blendu brzi od kite...