Geza Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Opa :lol: . Svaka čast. Jedva čekam neki zajednički fotosafari pa da napravimo par spontanih fotki. Ono kao Abdee a sa aparata se diskretno smeši logo Canona. Brrr naspram ove vesti, vest da je Jelena Karleuša našla novog momka je ....
SpinneR.sr Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Kakva zen fotka.. Posle ovoga se ide na wc šolju :lol: :lol: Čestitam ti, baš mi je drago, što reče neko, sad si posto čovek ;)
macho Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 oooooooooooooj junache od plemena Cvorovica :) e svaka cast na izboru i srecno ga glibao masnim prstima :) moram i ja da kazem da sam prije 8 dana bio sa Andrijom u Bg kod Axela..covjek nas je fenomenalno docekao..vozio nas po gradu,doduse Jastreb je bio vozac :), i potrosio vrijemena na nas,i moram pred svima da ih pohvalim i Axela i Jastreba ..stvarno su likovi!!!!! :) ali eto silom nekih drugih prilika 350 nije zavrsio OVAJ put u mojim rukama, ali oce uskoro nadam se :) sto se aparata tice i mene je odushevio a pogotovo taj Grip.. ne nije glupo sto si ga uzeo cak naprotiv.. Grip na 350-ci je fenomenalno rijesenje..nije tako velik kao 300 ili 10-ka nego taman.. super! ps. samo jos da nam kazes zasto si uzeo Canona a ne Nikona :D :P :lol:
Abdee Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Axela vise necu hvaliti ali cu prvorodjenog sina nazvati po njemu... (: Zasto sam uzeo Canona... Heh... Razlog je smesan ali posto ste vi moji zoneri (a mogu i da brisem komentare koji mi se ne svidjaju) evo cu da kazem... Kad sam par puta sanjao sebe dok fotkam, uvek sam imao Canon u ruci. Znaci posle gledanja WP-a ili NG filmova o fotografiji redovno sanjam kako fotkam i redovno imam Canon. E samo sam ispunio snove...
leonardo Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Cestitam Abdee! Pogotvo mi se dopada sto si uzeo grip jer mi na tom aparatu samo smeta sto je mali.
VladaM Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Axela vise necu hvaliti ali cu prvorodjenog sina nazvati po njemu... (: Mogao bi i ovo da dodas u potpis.
crnamrlja Posted November 8, 2005 Author Report Posted November 8, 2005 ovo bi Axel trebao da doda u potpis :D
AMomcil Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Axela vise necu hvaliti ali cu prvorodjenog sina nazvati po njemu... (: Pa kad covek zaista ima fenomenalno i divno ime B) .
SpinneR.sr Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Malo osvrta unazad.. Doneo Andrija, izlizao sam CD od gledanja. Iskopirao i znanima i neznanima ;) ..a sećam se svoje kupovine, prvih par dana me je stalno bolela glava, kasnije sam ukapirao da treba ponekad i da se spava.. pa kad ti se zvuk zatvarača uvuče u uši jao :)
RamOne Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Cestitke Abdee, u zdravlju da skljocas, bas me interesuju tvoje nove galerije! Kapiram da ces uskoro krenuti i sa prodajom tako da ne brini, bice i za stakla uskoro ;)
-=: soNic :=- Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 chestitam! dabogda sa njim cenzura by Abdee! :lol:
NiTRO Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Axela vise necu hvaliti ali cu prvorodjenog sina nazvati po njemu... (: Zasto sam uzeo Canona... Heh... Razlog je smesan ali posto ste vi moji zoneri (a mogu i da brisem komentare koji mi se ne svidjaju) evo cu da kazem... Kad sam par puta sanjao sebe dok fotkam, uvek sam imao Canon u ruci. Znaci posle gledanja WP-a ili NG filmova o fotografiji redovno sanjam kako fotkam i redovno imam Canon. E samo sam ispunio snove... <{POST_SNAPBACK}> i ja sam zadnjih mesec dva redovno sanjao rebela :)
sax-ue Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Ja jos uvek sanjam Nikona :D cenzura by Abdee sad ću da mu obrišem sve postove :lol:
Axel DPS Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Axela vise necu hvaliti ali cu prvorodjenog sina nazvati po njemu... (: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
Bračinac Posted November 8, 2005 Report Posted November 8, 2005 Abdeeeee.. cestitke, cestitke... Sad samo jedan makro za fotkanje bubica i zivuljcica... Mada se i dalje secam tvoje cuvene.... "Meni DSLR uopste ne treba, prosumer je bas ono sto mi je potrebno za svaki dan" :D Zdravo da ga skljocas, a kad se uzelis pravog aparata samo nazovi :P
Axel DPS Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 "Meni DSLR uopste ne treba, prosumer je bas ono sto mi je potrebno za svaki dan" To je govorio u smislu kao sto Tolimiru objektivi ne trebaju, "e sada ,..hm pazi kad je to i dokazao"
bokey Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 ^DA DA... Sad ce da budu muke - gledanje kroz viewfinder :) i nezadovoljstva razna... Mada to mnoooogo brzo prodje da znate samo
Asian Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Necu ni uzimati ja tu Sigmu, sada nemam para (a duze vreme ni necu imati) a kasnije ce vise da mi treba nesto sa f2.8... A inace davno sam ja na tamnoj strani... A70 me je zarazio canonitisom... Jos 2003... <{POST_SNAPBACK}> Nisi se ranije hvalio! ;) Znaci još od 2003 si na tamnoj strani! :) Dakle... :lol: Che, pa gde si... che! Pohvali se sada šta to merkaš sa 2.8? To mora da košta - puca glava :rolleyes: Koliko baterija si uzeo? Koristićeš 6xAA, možda?! CF od 1, 2, 4GB? ...kad si imao za grip, imaćeš i za municiju :P
Gremlin Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Abe di be... Ajsasrećom... pa što mačo weli... sretno da ga mastiš... :) :) :)
gornjane Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Macte Abdee! Nullum magnum igenium sine mixtura dementiae fuit! Mea tenuitas, S.M.
-=: soNic :=- Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 that's paaraaanoooiiiiaaaaa :) neeego.. "ebdi" :lol: i ja bi na tvom mestu pre neuzeo grip nego ushtekao pa neki bolji obEktiF al.. eto.. mislim, cenim da 350D moze sa jednom punom baterijom bar 600kom da ispuca... osim ako ona prica o ergonomiji nije toLko bitna :)
Abdee Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Za cenu gripa nema pristojnih objektiva... A inace cesto koristim aparat u portret orijentaciji i grip mi znaci mnogo. Sto se objektiva tice, do januara mi nece uleteti neki znacajniji kes tako da cu do tada da se zadovoljim ovim sto ide uz njega (: (glupo bi zvucalo "da se zadovoljim kitom") i od svima nam omiljenog Tolimira cu dobiti 80-200 ... A posle cu da vidim... Svidja mi se Sigma 24-60 f2.8 koja i nije bas jako skupa a daje sasvim OK raspon za portrete ili street i mnogi je sto se tice ostrine porede sa Canonovim 24-70L... Ima test kod chika Mirande... Da ne pricam da zelim i pedeseticu ef jedanosam, 70-300 DO IS, neki makro... Al' polako. I ovo je veliki korak... Nego vidite ovaj objektiv: http://www.fredmiranda.com/reviews/showpro...7&cat=37&page=1 80$ i pocinje od 2.8 a zavrsi se za blendu brzi od kite...
RamOne Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 http://www.fredmiranda.com/reviews/showpro...7&cat=37&page=1 80$ i pocinje od 2.8 a zavrsi se za blendu brzi od kite... <{POST_SNAPBACK}> Cini se izuzetno jeftin za 2.8 :blink:
Recommended Posts